Нека направим BelchoHristov.Com най-добър корпоративен блог в България

Най-добър корпоративен блог за България 2009

Настъпи дългоочакваният миг за гласуването в “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009”. То може да започне още сега! В анонса, който отправих към вас тук, споменах, че съм номиниран за участие сред още 24 други корпоративни блогове в състезание за призово отличие към едноименното интернет състезание “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009” с подкрепата на NovaVizia.com и ITD Network.

От днес, 16 Ноември 2009, до 13,30ч. на 26 Ноември 2009 всеки от вас може да ме подкрепи със своя вот. Преди да гласувате, нека ви припомня, че съгласно регламента на инициативата “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009?, организирана от “Сита Мениджмънт Консулт” и NovaVizia.com с наградите и спонсорството на телекома ITD Network, всеки може да подкрепи с гласа си до 3 блога (един, два или три – по избор). Лично за мен е важен вашият вот, защото така ще “сверя часовника” си – заслужавам ли място сред най-добрите корпорации в България и по-точно в блогосферата?

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Освен това, можете да поканите ваши приятели или познати да гласуват, да разпространите новината за гласуването в социалнита мрежа Facebook, в която имате акаунти, както и да коментирате под тази статия също.

Гласуване (Глас народен, глас Божи) тук

Две важни бележки във връзка с гласуването

Бележка 1: Гласуването се провежда с помощта на сайта за анкети и проучвания PollDaddy.com. С помощта на този сайт e вградeна анкетата за гласуване, която видяхте на линка по-горе и са въведени ограничения от само едно гласуване (с до 3 блога) по IP адрес и с т.нар. “куки”. Въпреки, че PollDaddy.com помага технически за засичане и изтриване на некоректни гласове (например в случаите на масово гласуване за 1 или повече блога от един компютър), организаторите се надяват, че гласуването ще бъде максимално коректно, тъй като целта на “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009? е:

Да отдадем признание на най-добрите български корпоративни блогове за тази година, както и да се учим и образоваме заедно от опита на другите.

Моля, не забравяйте това, когато гласувате и не злоупотребявайте с инициативата! Представителите на корпоративните блогове (като мен) имат пълното право да призовават своите клиенти, партньори или читатели на блога да ги подкрепят (това е нормално и идеята на инициативата е да достигне до възможно по-гоям брой хора), но не и да гласуват повече от 1 път.

Бележка 2: След гласуване формата на анкетата няма да ви показва моментните резултати. Конфиденциален достъп до тях обаче ще имат тримата съдии, а след края на гласуването ще се обявят крайните резултати.

След края на гласуването, трима съдии ще оценят корпоративните блогове, попаднали в Топ 5 според гласуването на публиката – вас, за да определят призовата тройка. Имам реални шансове за нея по предварителни прогнози, но казвам смело, че искам първо място! Публиката (вие самите) помнят само първенците! Ето кого мога да “победя” с ваша подкрепа:

Най-добрите корпоративни блогове в България 2009 from Todor Christov on Vimeo.

Очаквам ви, гласувайте! Благодаря в аванс за всеки един оставен глас! Поклон!

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Зелен чай – описание, действие, ползи и прием (приложение)

Зеленият чай прави сърцето по-издръжливо и го предпазва от инфаркт, заздравява стените на съдовете и капилярите и ги прави по-гъвкави...