Бързо и ударно сваляне на килограми

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Burzo-svalqne-na-kilogrami

Моят съвет Ваня е да забравите за “бързо”!

Диетата за отслабване е концепция, стратегия. Тя не е “бърза” и експериментална за здравето Ви и нека обясня защо:

  • за да изгорите 20 кг мазнини, трябва да имате енергоразход в размер на 180 000 ккал
  • за да се получи това, трябва да да подредите въглехидратите така, че да провокирате този механизъм – източникът на енергия, да са Вашите ненужни мазнини
  • за да се отървете обаче от тези 20 кг, забравете това да стане за седмица, 1/2 месец или каквато и да е времева рамка. Вие сте организъм и имате своите индивидуални особености. Не можете да върнете назад 3-4 години от живота ви толкова бързо.

За целта вижте моите насоки, в линкове:

С тези съвети, само ако ги спазвате, Ви гарантирам загуба на поне 4 кг в месеца! Но … разбира се визирам килограмите само от мазнини. За да Ви ориентирам, това са около 8 буркана от компот, в които са натъпкани до горе мазнинките, които вече сте елиминирали? Малко ли е това? Така … а покрай тях, ще изхвърлите и ненужна вода, т.е. загубата Ви на килограми ще е с около 7 единици на кантара надолу! Трайно!

Ако това Ви харесва и удовлетворява – направете го! А 20 килограми, бихте могли да елиминирате за 3 месеца! С моя програма на хранене и фитнес тренировки, желаете ли?

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Успоредна употреба на анаболни стероиди и хранителни добавки – Част II

След първите сериозни стъпки (информативни такива) по темата анаболни стероиди, тук ще разгледам техните странични ефекти. Вижте ги в детайли:...