Възможна ли е драстична промяна във визията, чрез диета и фитнес програма само за няколко месеца режим?

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Днес пуснах моята пролетно-лятна офанзива с разтърсващи отстъпки и промоции за продуктите:

Каква е идеята на тази мащабна моя кампания, освен -42-та % отстъпка?

Повече хора да се включат в нея, за да преобразят телата си. Своите хранителни и двигателни навици и … най-вече – да спрат да се лутат, а да спазват най-работещите програми – индивидуалните такива.

Под драстична промяна, хората разбират нещо нереално. Нещо неистинско и т.н. Но всъщност е толкова лесно. просто не сте опитали. Нали? В моята професионална практика, съм се убедил, че добрите резултати, тези, видимите, които хората наричат “време за промяна” са тези, които настъпват именно през интервал от около 2, 4 или 6 месеца.

Това е функция от всички процеси, които текат и протичат в тялото, дори и сега, докато четете тези редове, или докато работите и т.н. Но … само ако сте се подложили на правилен и работещ хранителен режим и спортен, двигателен такъв.

Да, възможна е такава промяна. Дори и при хора, които се хранят диетично и спортуват редовно. Точно при тези хора, аз лично отчитам най-добрите си резултати. Защото тяхната обмяна на веществата е в особено добра структура. А при тези, с които започвам тепърва работа, при тях също – при тях успявам пък бързо да внедря метабалозма им така, че да работи в правилна посока.

Обръщам внимание, че не съм споменал дори до тук целта. Тя може да е покачване на тегло, отслабване или просто режим за здраве. Но и при трите казуса, аз се справям добре. Как ли? Ами точно по този начин, че да променя тялото на всеки, който е готов за промяна, не само да я иска.

  • включвам в диетата всички антропометрични показатели и по формула изчислявам нужните калории
  • от тях проектирам във времето плана за действие – кои храни кога да се интегрират и кои да се изключват
  • когато знам тренировъчните дни на клиента, определям кога и какви да са пред и следтренировъчните хранения
  • когато знам степента на тренираност на човека срещу мен, определям и в аванс степента на натовареност на самата фитнес стратегия
  • чрез нея определям колко и какви калории да се горят – от самата храна за през деня или от подкожните мазнини
  • поддържам обратна връзка с клиентите си вече чрез скайп видео връзка
  • анализирам гласно междинните резултати и правя одит на постигнатото до тук, като не заблуждавам прилагащият програмите ми клиент за нито част от секундата!

Тъй като смятам, че най-всеобхватно, от всички други консултанти в страната върша моята работа, затова съм и адекватен в моиет съвети – диети и фитнес програми. Вече, минаха цели 7 години работа, мога някак си да приема думата – “Най-добрия!”.

Това са думи на моята публика, клиенти и лоялни и верни читатели. Те значат много за мен и отразяват работата ми. Повтарям – тя е насочена единствено в разгадаване метаболизма на всеки, в определен момент от неговата подготовка и запознаване с нуждите на точно това тяло, което се преобразява, ден след ден. До тук, мога да синтезирам опита си в три подточки.

  • ако искате да свалите трайно или покачите 4 кг мазнини/активна мускулна тъкан – да, това го мога за 2 месеца!
  • ако искате да свалите трайно или покачите 6 кг мазнини/активна мускулна тъкан – да това го мога за 4 месеца!
  • ако искате да свалите трайно или покачите 10 кг мазнини/активна мускулна тъкан – да, това го мога за 6 месеца!

Ако (а това става!) успея това, то значи наистина съм ви преобразил. Защото 10 кг мазнини, са 20 бурканчета от компот, пълно до горе с мазнини! Не е никак малко това, нали, особено, ако се премахне от зони като такия, ханш, дупе, задна част на бедрата, кръст, шия, гръб, трицепси и т.н. Ако тези 10 кг мускули, се прибавят към вашето тяло, то вие ще сте тотално различни и атлетични. Тук си представете, че съм “поставил” пластелинови импланти, там, където всъщност сте желали!

Ако не вярвате в това – вижте как изглежда един мой фитнес клиент, свалил 10 кг и вижте как изглежда тук! Е, изглежда ли всичко това като драстична промяна? За мен отговорът е да! Който не вярва, да не се обижда, но никога няма да успее да се хареса, най-малкото и често ще греши. Опитвайки това и онова. А всеки, който иска да покаже това, което се крие под кожата му – нека се включи в моят пролетно-летен проект! Очаквам ви.

P.S. А на въпроса за трайните резултати – само когато, сте изгорили само мазнините си, или сте покачили само чиста мускулна тъкан, само тогава, чрез поддържащ режим на хранене и фитнес тренировки, е истинско удоволствие да наблюдавате още по-развиващото ви се тяло и метаболизъм! Просто вие ще надградите (а не да ги поддържате) вашите резултати! Точно в това съм най-добър – да ви покажа този път!

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Кои са най-силните хранителни добавки за чиста мускулна маса? Част I

Комплексните, а не най-концентрираните. Всъщност, с този отговор, продукт на много опит, може този материал да приключи до тук! Защото...