Голямата измама с малиновите кетони за отслабване – разбиване на мита

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Отслабване-с-малинови-кетони

Измамата с малинови кетони

Малиновите кетони не съдържат в посланието си никаква измама! Отслабването означава елиминиране и отстраняване на абсолютно цялата подкожна, междумускулна и междуорганна мазнина от тялото. Малиновите кетони участват пряко в изхвърлянето на кето телата от кръвта и по този начин тази тема може още сега да приключи! Но тъй като използвам случая и да помогна с повече информация по темата, ще разгледам “проблема” на нормален и достъпен език. Да започваме.

Малиновите кетони и отслабването

Ако целта ви е отслабване с малинови кетони, първото нещо което трябва да знаете е как да стане то – да, отслабването!

  • подложете чрез диета организма си на калориен дефицит – приемайте с около 20 до 30% по-малко калории, от колкото имате нужда. Изчислете си калорийния минимум и пресметнете нещата добре!
  • добавете към програмата си редовна употреба на малинови кетони и увеличете количеството на водата.

Диета с малинови кетони

Използвайте насоките казани малко по-горе. Те са базови съвети за конкретни правила за отслабването ви! Допълнително тук искам да изложа други похвати:

  • изчислените ви нови калории, разпределете в 5-6 малки порции храна
  • въглехидратите концентрирайте около сутринта, преди и след тренировките
  • яжте полезни мазнини

Никога не гладувайте или “яжте прекалено малко”! Това ще даде съвсем друг отговор на вашето тяло – а именно, трупане на мазнини. Това е адекватна реакция на организма. Гладуването е вид ограничаване на нормални количества макронутриенти, които всеки ден трябва да постъпват чрез храната в тялото. Липсата на голямата част от тези калории води до наднормени килограми. В тази връзка – не съм учуден, че нямате резултат от малиновите кетони. Учуден съм, как не сте покачила килограми!

Фитнес програма, кардио и малинови кетони

Спрете такъв вид физически натоварвания, независимо, че ползвате малинови кетони! Какво от това, както се казва? Ако диетата ви е правилна (използвайте примерите по-горе), би следвало фитнес сесиите ви да са в рамките на 45 минути.

  • гарантирайте си чрез фитнес програмата изразходване на мускулния гликоген
  • натоварвайте мускулите, а не ставите – изпълнявайте бавно и плавно всички фитнес упражнения
  • използвайте оптимални (в никакъв случай леки килограми) тежести
  • правете монотонно кардио след силовата част от програмата ви

Голямата измама с малиновите кетони е по-скоро ваша, собствена заблуда! Не забравяйте, че това е хранителна добавка. Самото име подсказва коректно, че добавяте от някъде нещо, което просто да катализира резултатите ви. Съгласен съм, че като дама търсите решението в хапчето. Всички жени го правят! Не ме питайте, защо знам това … но бъдете спокойна, че причината за негативните резултати е във вашата сгрешена хранителна и тренировъчна система, на която собственоръчно сте се подложили. Фитнес програмите и диетата за отслабване работят в страхотен синхрон с малиновите кетони.

Магазин-Белчо-Христов-Хранителни-добавки-Варна

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Кофички на успоредка – фитнес упражнения за гърди

Кофички за долна част на гърдите: техника на изпълнение Кофичките на успоредка (или машина) са страхотно оформящо долната част на...