Дава ли резултат безглутеновата диета?

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Безглутенова диета

Днес получих невероятно споделено мнение от моя клиентка, с която работихме 4 месеца усърдно, по темата безглутенова диета! Тя заявки своята хранителна програма (без фитнес режим) изцяло онлайн, като в нашата работа не присъстваха никакви хранителни добавки. Ето как протече работата между нас двама ни, в малък разказ, направен специално за вас:

Въпрос BH: Нека започнем с това – как ме откри?

Отговор: Открих сайта на Белчо Хистов случайно като се рових в интернет. Видяха ми се доста интересни статиите за храненето и се абонирах за новостите. Може би около една година само четях и наблюдавах работата на Белчо, но не проявих никаква активност и да вляза в контакт с него.

Един ден прочетох новата му статия за храненето в работния ни ден и за това какви храни да консумираме за да имаме енергия през деня. Впечатлих се за пореден път и се замислих какво ям и защо често съм изморена. По това време търсих информация в интернет за връзката между автоимунните заболявания и глутена, изведнъж ми просветна, че този човек може да ми помогне и да ми направи меню без глутен. Писах на фейсбук страницата му и той ми отговори, че може да ми подгови план за без глутенов режим … и го направи, при това доста професионално.

Въпрос BH: Кое те накара да работиш с мен – каква беше и целта ти?

Отговор: Търсих начин да се справя с Хашимото на щитовидната жлеза, докторите казваха, че не се лекува, а аз не можех да повярвам. Ползвам английски и започнах да чета за връзката между храненето и Хашимото. Намерих на английски безкрайно много информация за автоимунните заболявания и глутена в пшеницата.

Вижте повече за безглутеновата диета и резултатите на Нели тук.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Какво може да извлечете като полза от люспите на черния орех?

Здравните специалисти препоръчват употребата на Люспи от Черен Орех - Black Walnut Hulls от хора, които пътуват в области с...