Досега не вярвах, че това може да се случи без помощта на анаболни стероиди

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Михаил-Димов-преди-и-след

Привет на аудиторията!

Казвам се Михаил Димов. Аз съм практикуващ фитнес любител, с кратковременни прекъсвания, но тренирам от 15 години този вид спорт. Потърсих г-н Христов за да ми състави хранителен и тренировъчен режим със цел драстично да намаля процента на телесните си мазнини!

Случайно попаднах на сайта, където той предлага фитнес услугите си и се изненадах. Досега бях виждал в интернет само каталози с най-различни хранителни добавки, но не и такъв с фитнес консултации. Хареса ми презентацията на продукта “TESTO § GROWT”. Прецених,че това е режима, по който трябва да работя. Така започна съвместната ни работа, продължила грубо пет месеца (ще видите по снимките ми).

Още в началото заявих че ще ползвам хранителни добавки, за да постигна максимално добри резултати, но това е лично мой избор. По препоръка на г-н Христов се снабдих със суроватъчен протеин, глутамин, аминокиселини BCAA в прахообразен вид и комплексни витамини и минерали. Закупувайки ги от неговия магазин, аз получих и безплатна консултация за начина по който да ги приемам – (суплиментарен план).

Въпреки желанието ми да ползвам от самото начало термогенен фет бърнър и л-карнитин и факта, че той търгува с такива продукти, приема на тези добавки ми ги включи доста по-късно. Това ми направи добро впечатление, защото всеки търговец би гледал да ти продаде стоката си и да спечели веднага. А се оказа, че Белчо първо предлага, а всъщност клиента купува!

Хранително-тренировъчния план получих на електронната си поща. Според мен нещата са обяснени достатъчно ясно за да бъдат разбрани от всеки (час на хранене, вид храна, грамаж, начин на приготвяне, час и дни от седмицата за тренировките по групи, картинни схеми на техниката за изпълнение на упражненията…).

Необходимо е да имате кухненска везна за определяне на точните грамажи на порциите храна! Съветвам всеки, който започва какъвто и да било специализиран хранителен режим да се постарае да калкулира предварително разходите за храна за дадения период, за да няма изненади. При мен основен източник на белтъчини беше пилешко филе. За месото, грамажа на порциите е за след термична обработка. Опитно установих, че при сготвяне на килограм пилешко като му се отдели водата, чисто остава 630-640 грама вече готово месо или това е 63-64% рандеман.

Това е, ако не е наблъскано допълнително с вода от производителя. Някъде съм се подлъгвал от по-ниската му цена и съм купувал, но в последствие се оказва, че рандеманът е 45% и калкулирано излиза по-скъпо.

Режимът започна да работи в моя полза веднага, както може да се забележи в приложения снимков архив. Основната задача на този план е да се запази активната мускулна маса и да се редуцират телесните мазнини. Досега не вярвах, че това може да се случи без помощта на анаболни стероиди.

Прилагал съм до сега, за кратко, прехвалената Дюканова диета, според която мускулната тъкан се запазва. Последствията от нея за няколко дена бяха отслабване с два сантиметра в талията, но и един сантиметър от обиколката на бицепса, което като съотношение изглеждаше катастрофално и веднага я прекратих. За сравнение сега – обиколката на бицепса е намаляла с около 1,5 сантиметра за целия период, а отслабването в талията е 17 сантиметра! Доста добро съотношение според мен.

Неприятният момент от такъв режим е постоянната ангажираност с хранения през три часа. Трябва да се свикне да се планува добре във времето за няколко дена напред, какво трябва да се пазарува. Не става, ако не си приготвиш порциите за деня от предната вечер. Не на последно място стои въпроса с цената на храната. В последния осем седмичен хранителен режим за пилешкото и скумрията съм отделял по около сто лева на седмица. Те основно определяха бюджета. Но, ще прецените защо ги давах тези пари, вижте сами:

Това е приятели, можете да видите и пълна моята антропометрична таблица с резултати, за да видите как се двужех и в кг и см, и какво означава одит към услугата – всъщност, получих всичко.

Михаил Димов.

Магазин-Белчо-Христов-Хранителни-добавки-Варна

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Фитнес програма (тренировка) за начинаещи – видео

Фитнес програмите за начинаещи (мъже и жени, момичета и момчета), трябва да включват тренировка за цялото тяло! Защо? Първите стъпки...