Как да пресметнем пулса си бързо, за да сме сигурни, че горим мазнини по време на кардио?

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Цяла наука изучава кардио дейността, особено във времена, когато огромна част от населението страда от затлъстяване, сърдечни проблеми и т.н.

В тази връзка има много формули, много индекси, много методики, много мнения, съвети и т.н. по които се изчислява кога кардиото гори мазнини!

Но, всичко това е неприложимо, особено ако имате забързано ежедневие, липсват ви пулсометри, часовници със специални програми, режими и … всъщност във фитнеса сте и за да се поизморите и да поизгорите някоя друга калория … но гарантирано да е от мазнини, нали така?

Е, ако е така – забравете всичко прочетено до тук. Всичко чуто до тук! И помислете:

Не искате ли да знаете нещо лесно, просто, по което да се водите, за да знаете, че сте в зона на горене на мазнини?

Качете се на пътека, кростренажор или колело. Хубаво се концентрирайте и в рамките на 3-4 минути вдигнете степента (тя си е ваша, затова не мога да ви кажа коя скорост и т.н. – всеки сам трябва да си я “напипа” сам!) така, че да се опитате да заговорите някого.

Ако гласът ви трепери, това е ок! Още една идея вдигнете оборотите. Ако тогава вече не можете спокойно да си кажете “Здрасти” със съседа по събда (т.е. човека до вас, който спокойно приказва и бърбори), то вие сте в доста добра зона на горене на мазнини!

И най-важното – поддържайте този темп 25-40 минути! Това е напълно достатъчно. А ако пък сте маниак на тема сметки, ето ви няколко теми за четене, във връзка с кардиото:

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Ако имате нужда от експресна моя намеса, моля вижте как чрез skype връзка, може това да стане още утре. Онлайн програмите за обучение и индивидуално развитие по теми като отслабване и покачване на тегло, развивам и разработвам в продължение на 5 години, всеки ден. В тази война с килограмите, аз нямам загубена битка! Понякога обаче, имам отзовали се войници. Ти ще воюваш ли?

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Важни стъпки, които трябва да направите преди вашите лабораторни (медицински) изследвания

Преди около 2 години публикувах моите лабораторни изследвания - пълна картина! Днес, в настоящият материал ще ви запозная със следното:...