Кои са най-силните хранителни добавки за чиста мускулна маса? Част I

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Най хардкор хранителни добавки

Комплексните, а не най-концентрираните. Всъщност, с този отговор, продукт на много опит, може този материал да приключи до тук! Защото той е изчерпателен, съдържателен и истински.

В моят магазин, а и през формата за контакт, получава да не казвам хиляди, но ститици въпроси от типа:

Искам най-яките добавки и химии, за да избухна!

Не е нужно! Подгответе си храната в диетата, тренировъчния сплит и фитнес програма и започнете просто прием на най-комплексните естествени хранителни добавки. В това отношение аз съм признал фирма Universal Nutrition и техните световно популярни, търсени и бестселъри – паковете!

Измежду тях обаче има и някои формули, които заслужават и вашето внимание.

Shock therapy – перфекетен предтренировъчен продукт за свежи сили, концентрация и създаване на анаболна среда часове след фитнес тренировката. Особено, когато следват и най-важните хранения за деня – следтренировъчното и храненето след това.

Animal Pak – наричан погрешно “най-силните витамини и минерали”, се оказва, че идеята за тяхното съществуване е в тяхното комбиниране с други продукти, особено от серията Animal!

Този комплекс от съставки нахлува в кръвта ви, и успоредно с Therapy shock-а допълва всичко онова, от което имате нужда. И наистина във вашите вени ще избухнат всички анаблони процеси! Всички!

Успоредно с ускоряването на вашата обмяна и метаболизъм, точно защото трябва по точно този начин да стават нещата, добавям и трети продукт – GH MAX.

Всъщност до тук ви споделих моят първи професионален стак от хранителни добавки, който направих още през далечната за мен 2005-та година. Подобрих:

  • своята сила
  • обем на мускула
  • сепарацията си
  • издържливостта ми

Дори и съня! Защото бях просто съвършено, като по учебник възстановен. Това бе класически и работещ стак! Ето защо, аз реших да споделям моят опит със вас, защото не е нужно да се хвърляте на посоки, просто заради самото ревю на някой определен продукт!

Разглеждайте моите, които са на база опит и дори се допитвайте до мен! Определено считам, че ще съм ви полезен – поне с идея. В тази връзка споделям и още нещо – за да е работещ един стак, той трябва да е повторен следващия месец.

Любопитното за добавките и стаковете за маса е, че това са хранителни добавки. Необходимо им е период на натрупване, усвояване и материализиране на всички съставки във тъкан, сигнал или метаболизъм, за да може да “видите” търсения резултат, всъщност.

Ето защо, www.belchohristov.net предлага на своите фенове и нещо интересно. Всяка седмица, в секциите “Мускулна маса” и “Отслабване” ще виждате от тук нататък и такива COMBO стакове. За да си приготвите нужните количества и да сте си написали, както се казва домашното.

Горещо препоръчвам първите три продукта в тази акция:

ВНИМАНИЕ: тяхната употреба, дози и начин на хранене и трениране изискват професионална консултация!

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Възможно ли е да елиминирате целулита?

Целулитът е натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. С разрастването си той притиска кръвоносните и...