Креатин и глутамин – кралят и кралицата на хранителните добавки

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Креатинът и глутамина са най-известните хранителни добавки, може би отстъпват на л-карнитина с една идея, но … знае се, че когато става дума за добавки за възстановяване, креатин и глутамин в комбинация са номер 1! Факт!

Онлайн магазин за хранителни добавки www.Belchohristov.Net предлага на своите клиенти точно това – краля и кралицата на хранителните добавки, креатин и глутамин в стак (вижте какво е стак тук).

100% Pure Glutamine – микронизиран глутамин с фармацевтично качество! Глутаминът е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло и не случайно бива наричан “Царят на аминокиселините”. 60% от аминокиселините в свободна форма в скелетната мускулатура и 20% от тези циркулиращи в кръвта са съставени от глутамин.

Глутаминът играе изключително важна роля в редуцирането на мускулната умора и възстановяването на разкъсаните мускулни влакна след тежки физически натоварвания.

Изследванията посочват, че след интензивна тренировъчна сесия, нивата на глутамин в тялото спадат с около 50% и може да са нужни до 6 дни за да се възстановят напълно. През това време може да бъде загубена чиста мускулна маса и сила, а това е нещо което не бива да позволяваме!

  • Пълният текст тук.

Благоприятните ефекти на 100% Pure Creatine се свързват с подобряване на спортните резултати, увеличаване на експлозивната сила и енергийните нива и подобрено възстановяване след тежки тренировки.

Креатинът има специфичното за него качество да хидратира ефективно мускулните клетки с вода. По този начин се стимулира мускулния растеж, правейки мускулните фибри по-големи и силни.

Основната функция на 100% Pure Creatine се свърза с възстановяване и производството на АТФ (Аденозинтрифосфат), основата енергийна единица на клетъчно ниво. Този процес позволява генерирането на повече мускулна работоспособност за по-кратък период от време.

Всеки , който иска да стане по-силен, да увеличи енергията и издръжливостта си и да изгради повече мускулна маса би останал доволен от ефектите на 100% Pure Creatine.

В допълнение всеки, който иска да качи чиста мускулна маса и да свали определено количество мазнини, задължително трябва да включи креатина в своя диетичен план.

Креатинът е идеалният избор, когато атлетът е подложен на интензивни физически натоварвания, стрес и умора и въпреки всичко се стреми към подобряване на своите постижения и резултати.

  • Пълният текст тук.

Подаръкът

CD, което съдържа:

  • как да се храните преди и след фитнес тренировка
  • как да контролирате напредъка
  • с какви тежести да работите в залата и т.н.

Стакът креатин & глутамин съдържа всичко! Ето затова, екипът BelchoHristov.Net се надява това предложение да ви се хареса, на 100%!

Можете да закупите този стак + подаръка от този линк, още сега.

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Ако имате нужда от експресна моя намеса, моля вижте как чрез skype връзка, може това да стане още утре. Онлайн програмите за обучение и индивидуално развитие по теми като отслабване и покачване на тегло, развивам и разработвам в продължение на 5 години, всеки ден. В тази война с килограмите, аз нямам загубена битка! Понякога обаче, имам отзовали се войници. Ти ще воюваш ли?

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Какво трябва да знаете за кожата, особено ако сте кросфит или стрийт фитнес трениращи?

В сезона и разгара на лятото, когато хората обичат слънцето е добре да помислим и за кожата. Някои от вас...