Курс за фитнес треньор и диетолог – последни дати за 2012 г.

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Здравейте приятели,

имам информация за всички онези от вас, които през последните седмици задават въпроси по темата “Курс за фитнес треньор и диетолог”.

Курсовете, за които можете да прочетете точно тук до края на година ще бъдат два!

И двете дати са предвидени така, че групите от мои студенти, предполагам знаете, да останат и бъдат до 5 човека.

Самата система на обучение при мен е точно такава, че с повече курсисти аз лично няма да мога да успея да проведа и преподам учебните материали и отделно, няма да мога да осъществя казус-решенията, с които се занимавам успешно с моите студенти.

Нека всички попитали до този момент, кога и къде се провеждат курсовете BelchoHristov.Com, да видят още сега отговори на тези въпроси тук, а всички онези от вас, които ще изкарат курсовете (датите са две) тази година, се запознаят с месеците, в които ще ги проведа:

  • месец септември – 01-05.09.2012 г.
  • месец декември – 01-05.12.2012 г.

Желателно е записалите се официално за участие да имат поне 10 дена аванс, преди датата на провеждане на заниманията ни, в които да намерят време за внимателен и съдържателен прочит на учебните материали, които ще получат при записване.

Учебникът, който аз ще им дам е сравнително голям и съдържа много информация. Тя показва моят опит, практика и начин, с който аз работя при:

  • съставяне на хранителни режими
  • съставяне на тренировъчни програми

Знаете от предишните мои репортажи тук, в моя блог, че самото обучение е решаване на казуси. Поставям различни задачи на студентите ми, които заедно като група разнищваме до степен, в която всеки участник е усвоил добре материята.

Ето защо давам сигнал в точното време и място към всички, които се интересуваха и ще се заинтересуват. Използвайте формата за контакт с мен, за да получите директна връзка с мен.

Използвайте бутоните за споделяне (Facebook & Share, Twitter, LinkedIn;), в случай, че ваш познат/а се интересува конкретно от курс за фитнес треньор и диетолог.

За всички, които не могат да вземат участие в тези две дати, до края на годината, могат да получат онлайн обучение, а тези от вас, които са изкарали курса при мен или имат вече диплома за фитнес треньор и диетолог, но желаят да се запознаят с маркетинг и мениджмънт програмите ми, нека се възползват от бизнес модула на обучение BelchoHristov.Com.

До скоро, очаквам ви на е-мейл или телефон,

Б. Христов

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Кожа – структура, косъм и нокти – функции, строеж и поддръжката им за фитнес и здравословни цели

Кожата и нейните функции: Кожата е орган с многостранни функции и голямо значение за организма. У човека основните функции на...