Научете повече за RapidCuts Shredded – 90 Rapid капсули Allmax Nutrition

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Авторско ревю от Белчо Христов

RAPIDCUTS SHREDDED е чист, неподправен, несравним разрушител на нежеланите мазнини. Най-концентрираните капсули, с фармацевтично качество на съставките.

Този продукт, с който успешно работя с клиенти в магазина ми, съдържа съставките POLYMETHOXYLATED, които спомагат да се разшири влиянието и продължителността на агентите, стимулиращи загубата на мазнини. Тук са събрани 5 уникални алкалоидни източника и 1,3-Trimethylxanthines (вид кофеин), които оказват дълбок ефект върху кардио тренировката ви, като ускоряват загубата на мазнини.

Продукта в момент се използва от:

  • мои клиенти, които са само на кардио програми
  • мои клиенти, които ползват силови тренировъчни планове и кардио програми
  • мои клиенти, които просто и единствено спазват хранителен режим (диета)

И при трите групи се наблюдават страхотни резултати!

RAPIDCUTS SHREDDED е идеален продукт за всички, които искат да постигнат бърза и ефективна загуба на мазнини. Тази неверотна хранителна добавка е разработена на базата на най-новите авангардни технологии. Тя осигурява цялостна загуба на нежеланите мазнини. RAPIDCUTS SHREDDED дава видими резултати за 8 седмици и може да се използва ефективно като допълнение със всяка диета и кардио режим. А ако тренирате и силово, както ви запознах по-горе, резултатите ще са още по-професионални!

RAPIDCUTS SHREDDED е просто най-силният, най-напредналият и най-мащабният продукт за изгаряне на мазнините, произвеждан някога. Резултатите, които са постигнати чрез използването му са наистина впечатляващи.

Това е една наистина екстремна формула, предназначена да ви освободи от така нежеланите мазнини. Може да се използва както от мъже, така и от жени. Това е най-мощната и ефективна формула за отслабване, която някога е предлагана на пазара. Лично аз ви гарантирам това!

RAPIDCUTS включва 3 патентовани смеси, които работят в синхрон, за да гарантират на тялото ви перфектни резултати. RAPIDCUTS SHREDDED разполага с нова модерна 3-степенна технология за изгаряне на мазнини, наречена TRI ™. В действителност, проведените клинични изследвания преди да се пусне продукта на пазара, доказват, че лицата, използващи ключовата съставка на RAPIDCUTS значително намаляват нивото на мазнините в тялото си 16 пъти по-бързо в сравнение с плацебо групата!

Компанията ALLMAX знае, че тренирате усилено във фитнеса и спазвате строг хранителен режим, защото искате да постигнете възможно най-добрите резултати. Allmax Nutrition ви препоръчват да използвате RAPIDCUTS SHREDDED като ефективно допълнение към интензивната ви диета и тренировкта ви, за да постигане умопомрачителни резултати. RAPIDCUTS се различава от останалите продукти на пазара по това, че е предназначен да ви даде наистина ЕКСТРЕМНИ РЕЗУЛТАТИ.

И … наистина се оказа така!

Технологията, по която работи този продукт е следната:

1-TARGET: HotSpot ™ работи, използвайки три ексклузивни патентовани смеси, стимулиращи максималната загуба на мазнини в тялото. HotSpot включва CORTISTRATE ™, PROSULIN ™ и THYROVARIN ™. Благодарение на тези патентовани съединения, RAPIDCUTS, ускорява процеса на загуба на мазнини като ефективно управлява и поддържа нормалните нива на кортизола, инсулина и тироксина (CIT хормони).

2-RELEASE: RAPIDCUTS включва LiPo 3-5 ™, гарантиращ двойно по-бързото изгаряне на мазнините. Чрез cAMP 3-5
(цикличен аденозин монофосфат) се активира отделянето на натрупаните мазнини, които са заключени в клетъчните рецептори, като се изпраща сигнал до мастните клетки, чрез който се освобождават складираните мазнини и се преобразуват в енергия.

3-IGNITE: RAPIDCUTS включва THERMOBURN ™, който е проектиран така, че чрез него да се възпламенят и премахнат разпространените мастни киселини. Клиничните изследвания показват, че ключовата съставка в IGNITE увеличава изгарянето на мазнини с 25%. IGNITE е последната стъпка в процеса на изгаряне на мазнини и ефективно гарантира естествено освобождаване от мазнините.
THERMOBURN също удължава процеса на изгаряне на мазнини до 6-8 часа след първоначалното потребление за постигане на по-продължителен ефект.

Резултатите, постигнати от RAPIDCUTS и неговата мощна 3-степенна TRI ™ система, ускоряваща процеса на изгаряне на мазнините.

Използвайки RAPIDCUTS SHREDDED вие ще постигнете реални резултати! Още от момента, в който приемете RAPIDCUTS SHREDDED вие ще почувствате, че този продукт наистина работи и бързо ще забележите как тялото ви се променя, точно така както винаги сте искали. Гарантирайте си това, чрез подходящ хранителен режим и спорт! И се насладете на резултатите за 8 седмици.

How-to-use-rapidcuts-Allmax

Приемайте продукта 3 пъти дневно: по 1 капсула през около 6 часов прозорец от време. Което означава, че този продукт е чудесен за неспортуващи или такива, които имат сериозни намерения за работа във зала или при тренировки на открито. Препоричително за тези хора за силова тренировка съчетана с кардио тренировка. За оптимални резултати, приемайте продукта 8 седмици. След това направете пауза от 2 седмици.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

"Еднообразието" в диетите

Това ли ще ям през цялото време? Това е въпросът, с който се събуждам всеки път, когато проверявам редовната си...