Отслабване за 8 седмици, без стероиди, но с дълбок подчертан релеф и дефинирана мускулатура

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Здравейте фитнес маниаци!

Казвам се Игор. С огромна доза вълнение ще ви разкажа за моето впечатление от диетата и фитнес програмата по проекта “Релефен за 8 седмици”, защото основно действащо лице освен Белчо, съм и аз!

Тренирахме с Белчо по двете програми точно 2 месеца. Искам да си призная, че такива тренировки в живота съм не съм правил. Супер интензивни, парещи до болка повторения и гигантски трисети ли там, какво беше не зная. Първите седмици имах мускулна треска всеки ден, ядях и преяждах. Не виждах обаче резултат.

Истинският релеф започна да се проявява след около 3-тата седмица, когато след всяка тренировка правех 30 минути колело. Рядко пътека. Хранех се през 3 часа и ползвах само 2 вида добавки – фат бърнър и протеин на прах.

Останалото беше пилешко филе, извара (понякога я сменях с яйца), зеленчуци, картофи, овесени ядки, черен хляб и 1 плод. Т.е. – всичко! Не мога да кажа, че гладувах, но това беше моя храна.

Тренировките ни бяха сутрин, от понеделник до събота. 6 пъти в седмицата. Първите 3 тренировки бяха ужасно тежки, вторите 3 за седмицата – яко интензивни! Не можех да си движа крайниците, мускулите ми бяха сковани по 2-3 часа след края вече на тренировките.

С оглед на постигнатото за 8 седмици, по мое предложение и настояване, Белчо написа и нова електронна книга и вярвам, че ще ви бъде полезен и на вас – особено на тези, които ще го приложат.

Не съм ползвал стероиди и забранени вещества! А здрава работа в залата, кухнята и мисълта – че ще се справя и махна най-накрая мазнотиите от себе си.

П.С. През цялото време не режима стоях твърд, не зная защо. На снимката, която споделям с вас бях подложен на специален предсъстезателен режим, за да покажа наяве постигнатото. Можете да ме видите, ако натиснете и разгледате линка с ревюто на новата книга на Белчо: “Релефен за 8 седмици”.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Енергоразход. Колко калории горим при спортна дейност? Последни научни данни.

Разход на енергия - енергоразход Разходът на енергия при различните спортове е различен и това е нормално и много логично....