Паласките – атака чрез хранене Част III

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Паласките-около-корема-махане2

Във първа и втора част по темата за паласките ви запознах с описанието на проблема и тренировъчни похвати, с които да стресирате така тялото, че да изгаряте подкожни мазнини. Просто защото паласките са подкожни мазнини!

Хранене при наличие на паласки

Първо сметнете вашите калории, от които имате нужда, всеки ден! Направете им лек дефицит! Не рязко да намалите калориите, защото това ще довете до тотален срив във сигналите към тялото.

Лека намалете калориите, просто за да сте във зона на дефицит на калории. Което означава, че този дефицит, ще гарантира обезпечаването на енергийните нужди на тялото от количеството и запаса подкожна мазнина – дай Боже да стигнете и до този запас, който е около зоната на пояса – паласките.

С този похват си гарантирате денонощно горене на мазнини! Направете порциите храна повече – ако например имате 3 000 след дефицита калории, за да усвоите тези калории, разпределете ги така, че да не надхвърляте 500 ккал за порция храна. Вижте калоричния състава на храните и подредете храните така, че макронутриентите като въглехидратите да консумирате до следобяд. Вечерта компенсирайте от мазнините, а във всяка порция храна за деня гледайте да имате протеин!

Ако ще спортувате и приложите фитнес похвати срещу паласки, за които писах вече, яжте по-голямата част от въглехидратите около (преди и след) тренировката. Вижте защо в материалите като предтренировъчно хранене и следтренировъчно хранене.

Грешки, които може да допускате

Вероятни грешки, които може би до сега сте допускали

  • рязко сте “съборили” калориите
  • свели сте до минимум въглехидратите
  • ограничили сте солта
  • тренирате прекалено много на кардио уредите

Оправете всичко това и резултатите ще са ви налице! Гарантирано на 100%! Очаквайте и част IV – темата за хранителните добавки.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Флайс с дъмбели (гири) – фитнес упражнения за гърди

Флайс с дъмбели (гири) за гърди: техника на изпълнение Флайсът с дъмбели е може би най-оформящото фитнес упражнение за гърди!...