Паласките – атака чрез добавки Част IV

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Паласките-около-корема-махане2

Паласките – колкото повече говорим за тях, толкова по-мразен ставам, защото ви обясних в предишните части, по темата хранене, тренировки и изобщо описанието на проблема, че не може паласки да бъдат елиминирани за отрицателно време. Като например “ударно”, ей така за 10 дена!

Паласките и времето за тяхното пълно елиминиране

Темата за хранителните добавки, изобщо е много дискусионна! Понякога ми е омръзвало, като случашам, че това са най-големите химии и т.н. А всъщност, чрез истинските химии като чипсове, пържени картофи и т.н. някои хора са отпрали (ще ме извините за израза) такива паласки, че думи нямам … Тъй като внимателно разгледах описанието по темата паласки, как да се храните и тренирате, за да ги отстраните, завинаги, тук заявявам, че това е начина! Друг няма! А, добавките ли – те просто ще ускорят и направят резултат ви по-професионален и завършен.

Или … за да го карам направо – между 2-4 и 6 месеца и може завинаги вече да нямате паласки. Това ще стане, ако спазвате правилният път, който да ви отведе до горе и чрез който да разбиете мазнините така, че мастните клетки (балоните) да намалят своят размер драстично. От там нататък – поддръжка и движение.

Хранителни добавки срещу паласки

Хранителните добавки срещу паласки са 4 категории:

Във тези 4 категории, съм събрал според мое мнение най-работещите, от всички съществуващи продукти изобщо, продукти за отслабване и елиминиране на ненужните мазнини. В конкретният случай и паласки! Тези продукти работят. Излишно е да споменавам и потретвам, че става въпрос за първо спазване на хранителна програма за отслабване (диета) като основен похват. И вече ако желаете, да подчертаете или ускорите процеса – фитнес програма за релеф и елиминиране на паласки и целулит.

Най-добрият вариант е да започнете с двете заедно – фитнес програма и диета за отслабване, където цялото ви внимание да е насочено върху няколко основни аспекта:

  • високоинтензивна анаеробна силова тренировка плюс кардио за елиминиране на мазнините

Виждате, че е неизбежно в темата за хранителни добавки, да се говори за диети и фитнес тренировка, но това е начина. Колкото до тях – хапчетата и сокчетата, както ги наричат някои весели мои клиенти, те дават огромен тласък към по-професионалният завършек на нещата.

Много хубаво ще бъде, ако дневният ви график върви добре, да приложите комбинация от л-карнитин, термогенен фет-бърнър и липотропен продукт във вашата суплементарна програма (стак от добавки). Защото само по този начин, си гарантирате качествено отслабване с трайни резултати и изпразване на цялото мастно съдържимо от мастните ви клетки. не жалете средства и ползвайте най-доброто, дори и това да означава най-скъпото.

Следвайте 2, 4 или 6 месеца програмата за елиминиране на паласки. Не се изкушавайте. Резултатите веднъж, когато са налице, ще дойде време за интегриране на онези храни, които са ви липсвали. Разбира се в малки количества, но лишенията ви – да, за тях говоря, те не са вечни. Направете си формата и я поддържайте.

Магазин-Белчо-Христов-Хранителни-добавки-Варна

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Хранителни добавки Fit Miss

За компанията Fit MISS и техните продукти Fit Miss е моят нов бранд фаворит от сферата на хранителните добавки. Мини...