Фат бърнъри за отслабване при неспортуващи

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Fat-burneri-za-otslabvane

Здравейте,

можете да ползвате такъв продукт, освен ако нямате някакви проблеми с кръвното налягане. Групата на фет бърнърите се дели на:

Първите, се приемат с храната! Вторите, на празен стомах, а третата група малко преди и след хранене. Реално, по-осезаем и “бърз” ефект ще усетите от термогенните. Но именно защото имат свойството леко да покачат телесната температура, предупреждавам, че има лека вероятност да ви “стегне” главата отзад.

В тази връзка препоръчвам не силeн термогенен продукт, а умерена формула. Можете да стартирате успешно приема с:

Този продукта е най-търсен и ползван от жени на Вашата възраст и ето затова Ви предлагам и на Вас този вариант. А хита сега ми са 2 продукта, специално балансирани за жени:

Както и всичко от света на малиновите кетони!

Аз и компанията ми даваме най-доброто, но и най-индивидуалните решения. В тази връзка и насоки в храненето. Тъй като прочетох, че сте неспортуваща. И тъй като вероятно ще Ви помагам онлайн, контакти с мен ще имате на гърба на картата, която ще Ви подарим.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Бързо и ударно сваляне на килограми

Моят съвет Ваня е да забравите за "бързо"! Диетата за отслабване е концепция, стратегия. Тя не е "бърза" и експериментална...