Фитнес за красив бюст – естетика и сексапил съчетани в едно. Епизод II

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

fitnes-za-golqm-bust-i-gurdi

След интересната за вас (съдейки по е-мейлите и въпросите зад кадър) част първа, по темата фитнес за красив бюст, с огромно желание ви споделям и втора част от темата:

“Как по натурален, че и безвреден начин, можете да увеличите вашият бюст – гирдите?”

Темата е основно насочена към дамите. Фитнес програмите за мускулна маса при мъжете, които искат да развият своите гръдни плочи, ще придобие съвсем друг смисъл. Нужно е това уточнение.

Когато се осъществяват фитнес тренировки и се полагат грижи за увеличаване на бюста, трябва да се знае какво точно се прави. Т.е. нужен ви е план. Този план трябва да включва:

 • подходящо изграден сплит фитнес режим – програма
 • хранителна програма, която да обезпечава всичко
 • похвати, с които да стимулирате всички нужни хормони, по натурален начин

Т.е. тук аз не визирам:

 • прием на препарати – стероиди
 • хирургически интервенации

А всъщност всичко онова, което всяка една дама всъщност може да направи – да спазва тази програма. Вижте отново фитнес програмата за увеличаване на бюста. Да, тя е примерна, но не и голословна. В тази връзка, тук ще разкрия и другите два похвата:

 • хранене
 • прием на хранителни добавки

Храната ви трябва да съдържа основно:

 • изобилие на животински и растителен белтък – протеин
 • комплекси въглехидрати
 • растителни мазнини

Тук можете да видите едно примерно меню и наичин на хранене за по-голям бюст. Обръщам внимание – разгледайте само секцията “Мускулна маса”. Защото всъщност това ви е проблема – занижен метаболизъм, в полза на мускулната маса. От тук са и двата проблема:

 • спад в мускулатурата, особено в гръдната зона и лиспа на обем в нея.
 • понижен метаболизъм на анаболните хормони

Вижте веднага и статията ми за синтез на женски хормони тук. Във връзка със драстично отслабване, по абсолютно неправилен начин, свързан често с ограничаване до минумум на всички хранителни вещества, се получава т. нар. синдром “плоски гърди”. Женските гърди буквално се смачват … и логично! Ако сте обърнали внимание нас фитнес подхода по-горе и храната, ред е на хранителните добавки.

До комплексната схема в начина на прием на хранителни добавки за увеличаване на бюста стигнат след именно работа по тези три точки.

Бях потърсен в продължение на годините от много дами. Често, техният проблем бе: драстично отслабване, спиране на менструацията или наличие на болезнена ментсурация, отпускане на кожата и спад в гръдната обиколка, съчетан с нарушаване силуета и обема на гърдите.

Схемата от хранителни добавки за увеличаване на бюста, тук, я измислих, благодарение на редица анализи. Всъщност, оказа се, че само 4 вида добавки могат да доразрешят този проблем (уточнявам – само ако се спазват на поне 70% насоките ми споделени по-горе за тренировки и диетичен режим на хранене). Това са:

Всичко това проработи безотказно. Това не са мои думи, а тези, на моите фитнес клиенти. Вижте техните споделени думи, специално за вас:

Имах проблем с теглото. Буквално си бях анорексичка. Потърсих те Белчо, за да изляза от тази бездна. Имах и малки гърди. Заради това, нямах и партньор до себе си, не допусках някой да ми се изсмее на гърдите. Потърсих те, работихме заедно и за около 1 година работа с теб имам онова нужно женско самочувствие. Дамите, ще ме разберат какво искам да има кажа. Потърсете този човек, ако искате резултати!

Яна Костова – Велико Търново

Имах следния проблем Белчо – имах плоски гърди. В резултат на диета и тези златни хранителни добавки, успях да увелича бюста си по натурален начин и вече съм много по-добре! Включително и с хормоналната картина! Бъди жив и здрав и благодаря, че те има! Продъжавай да помагаш на хората и дано бизнеса ти, които има такава блестяща и искрена цел разцъфва все повече. Хората имат нужда от човек като теб!

Пепа Стойнева – Раднево

Тази формула хранителни добавли за увеличаване на бюста е страхотна! Да, малко солено излиса всичко това, но мен ме интересуваше здравето и по-добрата визия на моите гърди! 100% работи!

Венета Чардашлиева – Пловдив

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Диети, фитнес програми и хранителни добавки на най-ниски цени!

От няколко дена насам, моят магазин за диети, фитнес програми и хранителни добавки предлага следната възможност за всички: да закупувате...