Фитнес програма (тренировка) за начинаещи – видео

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Фитнес програмите за начинаещи (мъже и жени, момичета и момчета), трябва да включват тренировка за цялото тяло! Защо? Първите стъпки във фитнес зала и докосването до силовите фитнес тренировки, водят след себе си много ползи:

  • укрепване на опорно-двигателния мускулен апарат
  • създаване на двигателна култура – това включва и режим и нов начин на живот
  • отслабване или покачване на мускулно тегло – но и двете цели се обединяват в една – оформяне на красиво и стройно тяло

Начинаещите, които използват правилните и единствени за целта – фитнес програми за начинаещи, трябва да са наясно, че първите 8 седмици имат сериозни занимания със техниката на движение и изпълнения на фитнес упражненията. Във епизод # 1 на фитнес телевизия BelchoHristov.Com споделям (може би съм досадно подробен тук, но …) техники, с които ще тренирате мускулатурата правилно!

Тази конкретна, но и примерна фитнес програма за начинаещи се изпълнява до 4 пъти в седмицата! Това могат да са дните:

  • понеделник, вторник, четвъртък и петък
  • понеделник, вторник, петък и събота

Ако искате да използвате хранителни добавки (за ускоряване и подобряване на вашите фитнес успехи и здраве дори) използвайте моите предложения тук:

Ако искате да приложите хранителни програми, диета (за ускоряване и подобряване на ващите фитнес успехи и здраве дори) използвайте моите предложения тук:

Споделете този видео материал, приложете го поне веднъж и споделете вашите усещания, ползи, негативи дори. Но бъдете сигурни във едно – ако сте начинаещ – тази програма ще ви даде много повече, ако тренирате просто заради самото трениране. Фитнесът е начин на живот!

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Ако имате нужда от експресна моя намеса, моля вижте как чрез skype връзка, може това да стане още утре. Онлайн програмите за обучение и индивидуално развитие по теми като отслабване и покачване на тегло, развивам и разработвам в продължение на 5 години, всеки ден. В тази война с килограмите, аз нямам загубена битка! Понякога обаче, имам отзовали се войници. Ти ще воюваш ли?

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Примерна диета и фитнес програма за вегетарианци. Защо станах вегетарианец?

Ако живеех в биологично чист хабитат, обграден с натурална храна и месо, щях да продължа да консумирам месо - птиче,...