Хранителни добавки за здраве, пълноценен живот, тонус и превенция срещу заболявания – NOW Foods. Компанията, с която ще работя.

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Американската компания NOW Foods е създадена през 1968 година. Седалището на компанията е разположено в красивото градче Блумингдейл, щата Илинойс. През последното десетилетие NOW Foods се утвърди като една от водещите компании, предлагащи натурални хранителни добавки в САЩ. В момента продуктите на NOW Foods се предлагат в над 60 страни по целия свят.

Моята мисия в далечно бъдеще е да предлагам качествени продукти (хранителни добавки), които дават възможност на хората да живеят по-здравословно, именно във времена на лоша и нецелесъобразна храна!

Тук е момента да вмъкна, че със тази компания, при работата ми с нея, изпитвам удоволствие. Защо ли? Защото няма нищо похубаво, да предлагаш качество, за здраве, което търсят твоите клиенти. Моите клинети са хора, които са спортисти, бизнесмени, дейни хора. Те искат качество! Е, това им предлагам аз – NOW Foods.

Можете още сега да се запознаете с част (в онлайн магазин www.BelchoHristov.Net тепърва ще бъде поместена абсолютно цялата продуктова линия на NOW Foods) от продуктите на марката.

Сред множеството спечелени от нас награди, споделят от NOW Foods, се отличава тази за „Производител на годината”. NOW Foods притежава GMP сертификат за качество с оценка „А” (най-високата възможна оценка). Фокусирани сме върху качеството и целта ни е да направим качеството достъпно.

Това което ни отличава от другите компании в бранша, е стремежът ни да използваме единствено естествени натурални съставки при производството на крайните продукти. Невинаги естествените суровини са по-скъпи от синтетичните им варианти, но ние твърдо вярваме, че естествените добавки значително превъзхождат изкуствените им аналози.

Достатъчно клинични тестове доказват, че естествените добавки са значително по-ефективни от синтетичните, а най-малкото са напълно безопасни за човешкия организъм.

Защо именно NOW Foods?

Лидерство

Лоялността на компанията към клиентите започва през 1968 г. И продължава до днес. През последното десетилетие компанията заема първо място по продажба на натурални хранителни добавки в САЩ. Основната мисия на компанията е да даде на своите клиенти възможно най-качествените продукти.

Качество

Единствената компания която притежава GMP сертификат за производство от NPA (Natural Product Association) в САЩ. На 6 юли 2000 година NNFA връчва на NOW Foods GMP Сертификат с оценка “А” – най-високата възможна оценка.

Обем

NOW Foods е сред трите най-големи доставчици на хранителни добавки в САЩ.

Награди

Компанията има над 100 награди в своята област връчени за вложеното старание за защита на околната среда, контрол на качеството, отношение към клиентите, разработка на иновативни методи и продукти. Безусловно това е компанията получила най-много награди в своя сегмент.

Асортимент

Пълната продуктова гама начислява над 1500 артикула – това прави NOW безусловен лидер по този показател. Компанията има уникални формули и продукти които не се предлагат от други фирми.

Производство

Компанията разполага със собствена производствена база. Всички продукти се произвеждат от самата компания и са обект на постоянен контрол. За разлика от други компании чиито продукти се произвеждат от подизпълнители.

Иновация

Всяка година компанията разработва и пуска на пазара приблизително 60 нови продукта в зависимост от тенденциите на пазара и нуждите на клиентите.

Стойност

Отношението цена/качество е оптимално и осигурява на клиентите най-добрата стойност.

Каузи

Всяка година компанията допринася финансово и с помоща на доброволци на множество благотворителни каузи и организации (NPA, Citizens for Health, AHPA, Herb Research Foundation. ABC, Consumers for Health Choice, GMO Task Force, American Herbal Pharmacopeia, Vitamin Angel Alliance).

GMP Сертификат

GMP сертификатът (Good Manufacturing Practices) е проект на Natural Product Association (NPA, преди наричана NNFA). Целта на този сертификат е да гарантира спазването на високи изисквания към качеството на продуктите и производствения процес.

Независими инспектори извършват всестранен и детайлен одит, оценявайки контрола на качеството на суровините, контрола и работата на служителите, производствено-складовата база, състоянието на хигиената, техническото оборудване и съоръжения, производствените технологии и процеси, начините за съхранение на продуктите и методите за дистрибутиране на продуктите.

Тази програма гарантира спазването на най-високите стандарти към производството на хранителни добавки в целия свят.

NOW Foods непрекъснато вдъхва вяра на клиентите си като показва, че хранителните добавки са безопасни и здравословни и качеството на продуктите е неоспоримо. От 2000 година до днес NOW Foods остава вярна на принципите си и получава GMP сертификат единствено с оценка „А” (най-високата възможна оценка). Компанията безусловно спазва всички необходими стандарти наложени от Natural Product Association.

Поддържайки здрави отношения с най-добрите световни доставчици на суровини, компанията се стреми да осигурява най-висока чистота, потентност и безопасност както на суровините така и на крайните продукти. В много отношения компанията дори предварително надминава и покрива налаганите от FDA (Food and Drug Administration) стандарти много преди те да бъдат официално обявени.

Като лидер с 40 годишна история в стремеж към високо качество, компанията разполага със съвременно техническо оборудване, собствен екип от професионалисти , специални лаборатории и множество разработени програми и процедури, гарантиращи максималното качество на продуктите.

Върху всяка опаковка може да откриете GMP логото, което гарантира, че при произвоството на продукта са спазени най-строгите стандарти в света.

Показателни отношения

Голяма част от продуктите предлагани от NOW са формулирани със съставки от най-търсените и сигурни доставчици на суровини. Доверявайки се само на доказали се имена в бранша, качеството на нашите продукти не зависи от случайности.

В много от случаите самите доставчици на суровини следят за спазването на стандарти за качество при производството на крайните продукти от NOW Foods за да са сигурни в запазването на качеството на тяхната суровина.

Ето и имената на някои от нашите дългогодишни партньори: Lonza, Nutrition 21, InterHealth, VDF FutureCeuticals, Capsugel и др.

Още повече притежателите на права за продукти със запазени марки извършват тестове върху своите готови продукти. По този начин те са сигурни, че компаниите имащи лицензни права да използват продуктите им получават това, което действително пише на етикета. Това подсигурява високото качество, както и завета на NOW да предоставя отлични продукти на своите клиенти. Някои от съставките със запазени марки, които ние в NOW използваме са: ChromeMate®, L-Carnipure®, Lyc-O-Mato®, Pycnogenol®, Pure-Gar®, Relora® и Super Citrimax®.

Награди

Няма по-голяма похвала за една от компания от признанието на нейните клиенти и конкуренти. Без съмнение няма друга компания печелила толкова много и толкова разнообразни награди в своя сектор както NOW Foods!

VITY Awards – Връчена от Vitamin Retailer Magazine /2002-2011/

Всяка година Vitamin Retailer Magazine (най-популярното списание отразяващо новините и промените в индустрията) прави проучване сред търговците на хранителни добавки в САЩ за да излъчи най-продаваните натурални хранителни добавки по категории. Всяка година NOW Foods е сред най-награждаваните компании в бранша.

  • 2009 година – 7 Vity Awards (от които 4 първи места).
  • 2008 година – 18 Vity Awards (17 първи места и 1 второ), отново първо място в категория „Manufacturer of the Year”.
  • 2007 година – 8 първи места на Vity Awards.
  • 2002-2006 година – общо над 100 Vity Awards награди за период от 5 години от които 35 първи места. През 2003 година компанията получава първо място в категория „Manufacturer of the Year”.

В допълнение към Vity Awards, Vitamin Retailer Magazine отличава NOW Foods за принос в следните категории: „Цялостен принос към индустрията”, “Опазване на околната среда”, „Безопасност при производството”, „Обслужване на клиентите”, „Принос към научните изследвания”, „Реализация при продажбите”, „Прецизност при производственият процес”, „Подготовка и квалификация на човешки ресурси”.

NOW Foods получава награда и е отличена като “Лидер в Индустрията с Билки” /2011/. Компанията е отличена за своя пример и невероятен принос, който прави към индустрията. NOW Foods получава за трета по ред година Губернаторската Награда за “Постоянство” /2010/. NOW Foods е сред само седемте компании наградени за постоянното си развитие.

NOW Foods обявена като “Компания Топ Работодател” от медията Chicago Tribune /2010/. След обширни и продължителни запитвания, базирани изцяло на мнения на служители NOW Foods е отбелязана като един от най-добрите работодатели. NOW Foods получава “Best of Supplements Award” /2010/.

Better Nutrition удостоява NOW с награда за своя Ubiquinol, който е обявен за “Най-добър продукт за здраве на сърцето”. Наградата се връчва след проучване и запитване към всички собственици на магазини за здравословни хранителни добавки в САЩ. Лекари и здравни експерти също са част от екипа, който определя победителите във всяка категория.

“Най-добър и престижен работодател” за трета по ред година /2010/. Компанията отново е отличена като една от най-добрите 101 компании-работодатели в Чикаго. Наградата показва колко ориентирана към своите служители може да бъде една компания. NOW Foods получава “E Star Award” /2010/.

На 13 май 2010 година Търговският Министър на САЩ Гари Лок удостои NOW с най-високото Президентско отличие за показателния ръст в износа на компанията през последните 3 години. NOW Foods получава “Natural Choice Award” за трета по ред година /2010/. Компанията отново е наградена с това престижно отличие. Наградата повторно е получена за цялата линия суплементи.

NOW Foods получава “Best of Natural Beauty Award” за своята козметична серия /2010/. Козметичната линия NOW® Solutions беше отличена от Better Nutrition Magazine за отличните си натурални продукти. Губернаторска награда за “Постоянство” връчена на NOW Foods /2009/.

Наградата се връчва на личности или организации старателно работили по проекти които подпомагат гладкото развитие на бизнеса и контролират човешкото влияние върху околната среда. Някои от тези проекти включват монтирането на соларни панели върху покрива на производствената база на NOW Foods, а също така политиката на компанията да замени пликовете произведени от нефтени продукти с натурални пликове произведени от царевица.

Фондацията за Натурални Продукти връчва на NOW Foods специално отличие /2009/. На специална вечеря посетена от лидери на организиции за натурални продукти, NOW получи награда за своя принос към индустрията за последните 40 години. Щата Илиноис награждава NOW Foods за “Отлични Постижения” при износа /2009/. На 29 юни 2009, Губернаторът на Илинойс Пат Куин награди NOW Foods с “Губернаторската Награда за Износ”.

Тази награда се връчва на компании които служат за пример в области като износа, производството, услугите и значително допринасят за икономическото развитие на Илиноис. NOW Foods отново отличена като един от най-добрите и престижни работодатели в Чикаго /2009/. За втора по ред година компанията получава това отличие. Наградата се дава на компании които оценяват човешкия си ресурс като най-голям актив.

NOW получава “Hawk Award” /2009/. През 2009 се отбелязват десет последователни години в които NOW Foods домакинства и организира доброволни събития и проекти за запазване на околната среда и природните ресурси. В чест на тази годишнина компанията е наградена със специалната награда от Illinois DuPage Forest Preserve District.

NOW Foods обявена за ‘Най-добър износител’ от U.S. Export Promotion Magazine /2009/. Претендентите са оцениявани по критерии като ръст в продажбите, целеустременост на компанията към износ, иновация, отношение към клиентите и оригиналност в маркетинговите подходи.

За втора по ред година NOW Foods получава най-високото отличие на Whole Foods Magazine наградата – Natural Choice Award отново за “Най-добра линия суплементи” и “Най-добри спортни продукти” /2009/. Изданието коментира: “NOW Foods изпозлзва само суровини от най-висок клас, голяма част от които са произведени специално за компанията.

Изключителната производствена база на NOW, отличена с GMP сертификат, постоянните лабораторни анализи, фокуса върху производството позволяват на компанията да произвежда качествени суплементи при изключително конкурентни цени”. Изданието обръща внимание и на висококачетвения суроватъчен протеин изолат (Whey Protein Isolate), оценявайки го като един от най-добрите в този клас и акцентирайки на това, че продукта е изцяло натурален.

Presidential “E” Award – Връчена лично от президента Джордж Буш /2008/. Президентската награда е най-високото отличие, което може да бъде връчено от правителството на САЩ на американска компания или организация. Прези 2008 година NOW Foods получава наградата за своя изключителен принос към външнотърговската политика и износ на САЩ. NOW Foods е единствената компания в своя сектор получавала тази награда.

“Best Full Line Supplements” Award – връчена от Whole Foods Magazine /2008/. На ежегодните “Natural Choice Awards” се връчват награди за най-добри продукти в 12 категории. За пръв път NOW Foods е отличена за пълната си гама суплементи.

Компанията е отличена като „Корпоративен Герой” от “Better World Shopping Guide” /2008/. Американският шопинг гид “Better World” оценява компанията като „Корпоративен Герой” в своя сектор. Business Achievement Award /Годишен растеж в сегмент „Едър Бизнес”/ – връчена от Nutrition Business Journal /2007/.

NOW Foods e отличена с бронзов медал за своя отличителен годишен растеж, който е над два пъти по-висок от средния годишен растеж за индустрията. Освен тази награда Nutrition Business Journal отличава NOW Foods с още две награди -„Business Achievement Award” за „Усилия в полза на индустрията” и „Образователни инициативи”. „Business Achievement Award” за „Усилия в полза на индустрията” е спечелена и преди това през 2004.

Earth Flag for Business – връчена от DuPage Country Board, S.C.A.R.C.E. /2006/. През 2006 година NOW Foods получава Earth Flag for Business. Тази награда отличава организации проявили изключителна отговорност към околната среда. Положените от NOW усилия за рециклиране на отпадъци, намаляване на вредните отпадъци при производството, участие в доброволни програми за почистване на околната среда, провеждане на образователни семинари за опазване на природата не остават незабелязани. Забележително е, че NOW Foods е единствената комерсиална огранизация печелила някога тази награда.

Natural Legacy Award – Връчена от Natural Foods Merchandiser /2006/. През 2006 година тази престижна награда е връчена на основателя и председател на борда на директорите Елууд Ричард. Наградата е признание към основателя на NOW Foods за дадения от него принос към индустрията. В продължение на 50 годишната си кариера неговите виждания, иновативност, страст и самоотверженост помагат да се изградят множество стандарти и правила в индустрията която познаваме днес.

NNFA Crusader Awards – Връчена от NNFA /National Nutritional Food Association/ /2004/. Националната Асоциация за Хранителни Добавки в САЩ връчва на президента на NOW Foods Елууд Ричард награда „Кръстоносец” за забележителен принос към индустрията.

За качеството на NOW Foods

Елементи на качеството – какво казваме ние от NOW Foods?

За да се гарантира безупречното качество на нашите продукти и спазването на най-високите производствени стандарти, екип от професионалисти следи стриктно всеки сегмент от производствения процес да бъде изпипан до съвършенство. Изключително внимание се обръща на всеки елемент от получаването и съхранението на суровините до поставянето на етикетите върху готовите продукти.

Ние сме едни от най-активните застъпници на качеството в индустрията за натурални продукти. Компанията има екип от биохимици, химици, диетолози и технолози, които прецизно следят параметрите на съставките в нашите продукти и ги формулират да бъдат ефективни за тяхната предназначена употреба.

Накратко, продуктите на NOW работят! Те са безопасни. Те са произведени по схемата на GMP (Good Manufacturing Practices) и са тествани за да покрият нашите строги изисквания за качество. От началото на производствения процес до неговия край, технологиите които използваме са под строг контрол. Още повече, нашият екип от висококвалифицирани професионалисти прилагат до съвършенство своите дълбоки технически познания, за да задоволят високите нужди на нашите високо ценени клиенти.

Ние тестваме, ние проверяваме, ние потвръждаваме отново и отново, ние сме бдителни, ние интегрираме последни научни изследвания и работим усърдно да разберем и идентифицираме съставките на нашите продукти, както и тези обект на потенциално замърсяване, подправяне или разреждане. Ние сме в индустрията от 40 години и знаем как да подбираме и тестваме тези съставки преди производствения процес. Ние изминаваме този дълъг и труден път за да можем да спечелим вашето доверие.

Сърцето на нашата практика е независими изследвания от трета страна. Ние разследваме и преглеждаме лабораторните проучвания и други изследвания на нашите продукти, извършени от други лаборатории. Нашите продукти са обект на непрекъснати тествания от високо реномирани университети и изследователски центрове както в САЩ, така и в целия свят, за да се определи ефективността им върху човешкия организъм. Ефективни продукти означават здраве и жизненост, което свидетелства за качество.

В NOW ние продаваме натурални, органични и природосъобразни продукти – хранителни добавки, храни, продукти за здраве и красота. Ние се разграничаваме от масовия пазар, където синтетичните продукти са разпространени. Ние се разграничаваме също така и от много други фирми, които твърдят че продават натурални продукти, но това съвсем не е така. В NOW Foods, ние приемаме думите „натурални” и „органични” сериозно. Това е нашият живот, нашият опит, нашият бизнес. Това е нашето задължение към вас.

За да сме сигурни в качеството на продуктите от началото на производствения процес до неговия край, ние строго подбираме доставчиците на суровините, които използваме. Всички доставчици се проверяват стриктно, за да отговарят на стандартите за качество. Всеки от тях се изисква да предостави сертификат от анализ за качество. Техническият екип на NOW извършва щателна инспекция върху всички идващи пратки със суровини.

Ако някоя идваща партида със суровини не отговаря на нашите стандарти, ние непоколебимо я връщаме на доставчика. Един от многото примери е с една партида с хондроитин. През 2006 ние тествахме 45 пратки за ефикасност, идентичност и потенциално замърсяване. Оказа се че от 45, само 4 отговарят на нашите стандарти. Останалите 41 бяха върнати на производителя.

Тестването на сурови материали, формули в процес на изработка и завършени продукти, е задължение на NOW Foods. Нашият екип от високо квалифицирани учени изпозва най-модерни технологии за осъществяването на различни тестове в течение на технологичния процес.

Идентичност – Осъществяване тестове за пълно идентифициране на суровите материали е основна стъпка в процеса за изработката на качествени продукти. Тези тестове се извършват за да се потвърди, че нашите съставките са тези, които ние твърдим че са.

Ефективност – Ефикасността на който и да е завършен продукт се осланя предимно на ефективността на суровината, от която го произвеждаме. Потвръждавайки ефективността на суровината предварително, ни позволява да предложим завършен продукт, който е автентичен и работи по начина, по който ние твърдим.

Микроби – Микробното замърсяване е проблем, който може да провали целия производствен процес, ако остане незабелязано. Нашите лаборатории снабдени с технологии, които са последна дума на техниката, позволява на нашите микробиолози да откриват неприемливи съдържания на микроби преди производствения процес.

Замърсяване – ние използваме най-съвременните уреди за тестване, което ни позволява да извършваме интензивни проверки за съдържание на тежки метали, пестициди, диоксини и много други познати замърсители.

Научно потвърдени дати на годност са неделима част от практиката за поставяне на етикети в NOW. Полагаме огромни усилия за да бъдем сигурни, че всеки продукт е представен с точната дата на годност.

Продуктите на NOW са подкрепени с етикети, които напълно точно отразяват съдържанието им. При разработване на етикетите, се имат в предвид редица мерки. Точноста и истинноста са от изключително значение за нас в NOW. Данните за хранителните стойности в продуктите се определят чрез калкулация и прецизни лабораторни изследвания.

Пакетирането на продуктите играе важна роля при установяване на живота на съдържанието. За да осигурим оптимална ефективност на продукта през неговия период на годност, изискванията за опаковането на всеки продукт, транспортиране и складиране са внимателно анализирани.

NOW Foods използва специално изработени опаковки за изсмукване на кислорода от продукти, които са потенциално предразположени от деградация под въздействието на кислород, също така се използват и пакетчета със силиконов гел за предпазване от влага в опаковките.

Гамата от продукти на NOW Foods е огромна и въпреки това, за всеки продукт се отделя специално внимание като се започне от подбора на съставките, до начина по който се складира за оптимално дълго време.

Забранени вещества

Какво няма да откриете в продуктите на NOW Foods?

От изключително значение е да знаем какво се съдържа в храната която приемаме. От не по-малко значение е да знаем това което НЕ трябва да се съдържа в храните. GMP сертификатът гарантира, че всички съставки които са описани по-долу не се съдържат в нашите продукти.

Изкуствени оцветители:

При производството на продуктите не се използват изкуствени оцветители. Много от синтетичните оцветители, особено червените бои имат доказан токсичен ефект. Ние използваме единствено естествени оцветители като: анато, цвекло, моркови и хлорофил.

Изкуствени подсладители:

Ние използваме единствено естествени подсладители като ксилитол и еритритол. Ние не продаваме и не използваме изкуствени подсладители като захарин, сукралоза, ацесулфам или аспартам. Макар тези подсладители все още да се продават свободно, има проведени изследвания доказващи тяхната токсичност при продължителен прием.

Синтетичен Витамин Е

Изкуствената форма на Витамин Е (dl-alpha-tocopheryl) е химически и физиологически различна от естествената. Ние предлагаме единствено естествената форма на Витамин Е (съдържаща 4 токоферола и 4 токотриенола).

Аминокиселини в D-форма

Естествената форма на аминокиселините е L-формата. Синтетичните варианти са D-формата и DL-формата. В нашите продукти няма да откриете синтетичните варианти на аминокиселините, а единствено L-Carnitine, L-Arginine, L-Glutamine и т.н.

Ефедрин

Днес ефедринът и подобните му продукти са забранени. Но дори когато се продаваха свободно, NOW Foods не е използвала подобни суровини в своите продукти заради вредата която оказват върху сърцето.

Генетично-модифицирани храни

Ние сме против генетично-модифицираните продукти, защото те могат да окажат значителни или неизвестни странични ефекти. В днешно време голяма част от соевите или царевичните продукти са генетично-модифицирани. Ние се стремим да избягваме такива суровини и винаги отбелязваме на етикета, че продуктите не съдържат генетично-модифицирани храни.

Тежки Метали

Някои съставки съдържат тежки метали в естествената си форма. Ние проверяваме дали количеството тежки метали е в допустимата норма и е безопасно. Например всички видове рибено масло от NOW Foods не съдържат живак и олово благодарение на специалната технология за молекулярно дистилиране на суровините. Алуминият е друг метал, който отсъства в продуктите.

Хормони

Продуктите на NOW Foods не съдържат андростенедион, естроген, тестостерон или DHEA. Това са стероиди или анаболни съставки, които имат редица странични ефекти.

Хидрогенирани и транс-мазнини

Това са мазнини, които от ненаситени са променени към наситени вследствие на химични процеси. Тези мазнини са нездравословни и са с основен принос за натрупването на подкожни мазнини. NOW Foods не използва гореописаните видове мазнини.

Радиация

Радиацията се използва за унищожение на множество бактерии. Въпреки това тя има странични ефекти и унищожава естествените съставки на някои билки. Ние не използваме радиация при производството на продуктите.

Замърсяване с микроби

Много естествени хранителни съставки съдържат минимални количества микроби. Преминаването на тази граница може да доведе до поява на странични ефекти. Ние разполагаме със собствена високотехнологична лаборатория, в която екип от специалисти непрекъснато изследва продуктите за заразяване с микроби.

Нанотехнологии

Използването на наноматериали е прибързан подход, който все още не е подкрепен с достатъчно научни факти и изследвания. След като учените все още не са сигурни в ефекта от използването на този нов клас съставки, ние предпочитаме да изчакаме сигурни доказателства показващи безопасността на тези материали.

Хондроитин от непознат произход

Хондроитинът е ключов елемент в борбата за запазване на здрави стави. Във всички успешни клинични изследвания е използван хондроитин от крави. Това е причината ние да използваме единствено тази суровина като доказала се. В продуктите ни не се съдържа хондроитин със съмнителен произход като свински или пилешки.

Окисление

Естествените продукти се окисляват във времето. За да се сведе до минимум този ефект, ние използваме специални пакетчета остраняващи влагата и намаляващи ефекта на окислението. По този начин продукта остава в естествената си форма максимално дълго време. В опаковката на всеки наш продукт ще намерите пакетчетата, които гарантират абсолютна свежест на продукта и нулево окисление.

Вредни алкалоиди /Pyrrolizidine/

Някои естествени билки съдържат тези опасни алкалоиди които представляват хепатотоксини (токсини увреждащи черния дроб). Нашите химици следят за наличието на тези вредни съставки.

Вредни остатъци

Постоянно и внимателно следим и тестваме продуктите за наличието на остатъчни пестициди и разтворители.

Титаниев диоксид и фосфати

Тези синтетични съставки често се използват като добавки, подобрители или стабилизатори при производството на храни и хранителни добавки.

Cis-CoQ10

Този популярен продукт има две форми: естествена транс-форма (само тя се съдържа в човешкия организъм) и синтетична по-евтина cis-форма, която има различна структура от естествената. Продуктите на NOW Foods съдържат единствено естествената транс-форма.

Къде можете да откриете NOW Foods?

  • Офлайн адрес във физическия ми магазин: гр. Варна, бул. Чаталджа # 20!

Доставките Ви с куриер са БЕЗПЛАТНИ!

Можете веднага да се сдобиете с клиентска карта и получавате АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНА доставка с куриер до врата! Отделно, от преференциите и ползването на картата.

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Ако имате нужда от експресна моя намеса, моля вижте как чрез skype връзка, може това да стане още утре. Онлайн програмите за обучение и индивидуално развитие по теми като отслабване и покачване на тегло, развивам и разработвам в продължение на 5 години, всеки ден. В тази война с килограмите, аз нямам загубена битка! Понякога обаче, имам отзовали се войници. Ти ще воюваш ли?

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

ММА фитнес програма за взривна сила, мускулна маса и бързина

МММ бойците имат нужда от това, нали? Някои от тях, заради спорта който са тренирали преди (самбо, бокс и др.)...