Епизод # 1: "ТИ си мой фитнес клиент"

„Тя“: Теодора Каменарова

На 24 години от град Исперих. Избра услугата „Кардио атака с BelchoHristov.Com“ за домашни условия. Ето какво сподели за пред мен:

Собственик съм на една малка селскостопанска аптека и съм и единственият работник в нея. По цял ден съм сред отрови. Като натоварване в периода март-юни нямах време да погледна дори колко е часът, постоянно от щанда до склада и на моменти до компютъра за някаква информация за работата и така почти 8 часа. Сега имам по 5 – 10 клиента на ден (някой дни и по-малко) и стоя само пред компютъра. Тоест никаква физическа активност.

Какво направих?

Индивидуализирах пакета „Кардио атака с BelchoHristov.Com“ за ползване в домашни условия. Теодора ми беше показала с какви фитнес уреди разполага и се заех за работа. Оформих DVD продукта и го изпратих по куриерите ми. Разменихме 4-5 доуточняващи е-мейла по диетата й и тя започна своята промяна.

Умишелно няма да коментирам нито каква е диетата, нито какви упражнения съм й избрал, за да не се надявате напразно, че ще проработи това и при вас. Виждате конституцията на тялото, метаболизма, годините, активността в деня – всичко това играе важна роля в съставянето на едно меню. А за упражнениета да не говорим. За само 14 дена 100 % изпълнение, ето и резултатите:

За 14 дена диета и спорт

Резултати на Теодора Каменарова, след 14 дена диета и фитнес

В момента тя ползва продукта Lipo 6, но скоро ще продължи и с част от арсенала, поместен в моя онлайн каталог. От сега и препоръчвам Thermonex, защото е продукт за хора на стриктна диета, каквато Теодора спазва.

Резултат в снимки

14 дена диета и видими резултати - Теодора Каменарова

Те са налице! Свалени са 4.1 кг, цифра напълно прогнозима, но и доказана с действия! Всички останали антропологични мерки, можете да видите в табличката. Абсолютно навсякъде има промяна. От тук насетне й предстои да завърши целият двумесечен план.

Бонуси за добре свършената работа

За това, че Теодора е първата фитнес звезда в медията BelchoHristov.Com, позволила ми професионално да покажа нейната промяна за 14 дена, получава подарък “Кардио атака с BelchoHristov.Com V2?. Така ще правя и с всеки друг, който по един от поръчнаите ми фитнес продукти позволи да се разкрие пред вас. Това е стимул за самите вас да не губите хъс, помагате на други, а аз ви се отблагодарям за жеста! Просто е.

Теодора Каменарова ще отговаря на:

  • Функционални ползи от фитнес продукт BelchoHristov.Com – какво клиента е придобил като хранителни и тренировъчни навици, намира ли време за спорт, справя ли се със поставените задачи и т.н.;
  • Усетени ползи от фитнес продукт BelchoHristov.Com – как точно усеща влиянието на конкретна програма, добавка или диета фитнес клиента върху себе си;
  • Икономически ползи от фитнес продукт BelchoHristov.Com – дали наистина, тази програма се отразява добре на финансите – в смисъл, можете ли да си го позволите както като заявка, така и като начин на изпълнение;

Във връзка с уважението към всеки мой фитнес клиент, много внимателно и прецизно ще следя коментарите под всяка статия от фитнес епизодите „ТИ си мой фитнес клиент“. Моля, запознайте се с тях още сега. Теодора Каменарова, ще отговаря само и единствено на въпроси свързани с ползите, а не да разказва за самата диета или фитнес упражнения. Защото това, за което тя е заплатила, не е валидно и за вас!

belchohristovcom_969Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Ако се припознавате в този реален образ и искате аз да съм Ви полезен – пишете ми. Както и този който иска да стане част от фитнес епизодите “ТИ си мой фитнес клиент”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив