"Како Сийке, не съм от тях!" – споделено мнение

„Како Сийке, не съм от тях!“ е интесен блог, поддържан от супер ентусиаст и реалист човек, на име Петър Стойков. Самият той често се назовава Longanlon, псевдоним или никнейм, с който е известен на огрoмната БГ блог аудитория. С него сме се „състезавали“ в миналогодишната RSS Дандания и бях длъжен да опозная „съперника си“ от близо.

След края на турнира, се оказа, че за една календарна година, той е опознавал детайлно методите ми, анализите ми, дейността ми – с други думи целият ми фитнес архив – запознавал се е с професията ми, такава, каквато ви я представям тук, на страниците на единственият пробивен личен фитнес блог за България.

Вижте какво е споделил той самият за мен и фитнес продуктите ми, защото Петър Стойков, от „съперник“ в състезание е вече мой клиент, в добро личностно съвревнование! Аз ще му помагам и насочвам дистанционно и отговорно. А резултата – да вярваме, че ще е зашеметяваш! Хвърлям тези думи, за да няма връщане назад! Петър, ти си братле! Топката е твои ръце … с теб съм!

Какво е написал в блогът си фитнес клиент Longanlon:

… всъщност това, което получих с куриер беше само един DVD диск – на него има три електронни книги – една по-обемна за анатомията на човека, една за основните положения на фитнес храненето, както и разбира се, третата, която е фитнес и хранителен план. Явно физиката и целите ми се се видели на Белчо достатъчно стандартни, за да ми прати своя специализиран план за качване на мускули – “Мускулна маса GH“– щото нямам травми и болести, които да изключват дадени упражнения, а и съм добро прасенце, та ям всичко. Общо взето, планът представлява тренировъчен и хранителен режим за 6 седмици.

Оформлението на самите материали изглежда доста професионално – всичко е илюстрирано със снимки и графики, описано добре. На края са добавени препоръки за приемане на добавки за конкретния клиент, ако той желае това.

Тренировки: Според програмата в “Мускулна маса GH“, всяка мускулна група се тренира веднъж седмично, с различен брой серии и упражнения (за всяка седмица са има графики и картинки даже). Това прави общо 4 тренировки на седмица, тъй като ги гледам всяка по около час. Впечатление прави, че почивките между сериите са доста малки, както и че се набляга на прости, базови движения.

Диетата… ми се вижда малко странна. Разделена е на седмици и някои от тях са с по няколко грама въглехидрати (което е интересно, предвид ненавистта, която Белчо е изразявал срещу т.н. високопротеинови диети – Дюкан и т.н.) и с едва около 1500 калории на ден – което е към два пъти по-малко, отколкото изяждам обикновено. Иначе храните са бяло пилешко месо, телешко, риба, овесени ядки, боб, салата – нищо сложно или скъпо (сметнах ги на око, че излизат по около десет-дванайсет лв. на ден).

И още от интересният персонаж и интернет блогър Longanlon, следете на „Како Сийке, не съм от тях!“

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив