Китайски масаж

belchohristovcom_248.jpgКитайски масаж е докосване до Изтока и балансиране на енергиите Ин и Ян с помощта на нежната топлина на речни камъни, които въздействат върху биологично-активните точки, разположени по енергийните канали на вашето тяло. Почувствайте отрицателната йонизация на апарата „Кейрит”, дълбокото действие на плъзгащата вендуза, директната топлина и упойващия аромат на китайската билкова пура.

Китайският масаж се основава на теорията на Китайската медицина и се извършва спрямо нейните основни принципи. При него не се приемат вътрешно лекарства, има много лек страничен ефект, има много добър ефект при лечението на много болести и един сравнително лесен за прилагане лечебен метод. Сферата му на прилагане е сравнително широка, но най-вече се прилага при заболявания на гръбнака, остри заболявания и наранявания на кръста и мускулите, проблеми с прешлените, със ставите и др.

belchohristovcom_249.jpg

Днес имах т.нар. ден за процедури. Лично аз, като човек подложен на усилени тренировки, работа и много професионални ангажименти, имах запазен час за Китайски масаж в Център за красота AMARANT.

Процедурата започна с много нежно, фино втриване на масло по краката. Мануалната терапия е известна именно с това – ръцете да “лекуват”. След първия допир се отнесох в облаците. Започна нежно разтриване по бедрата ми. На моменти усетих болка в страни по бедрата (Vastus Lateralis) , което означавало, че имам много насъбран стрес и неизкарана от душата ми емоция. Ами нормално е, според мен, след като в деня спя по 4.5 часа, работя по много и гледам да помагам на всички мои фитнес клиенти.

Ето как започна всичко?

belchohristovcom_250.jpg

Опитната масажистка внимателно подготви и масажира тялото ми, което определено имаше нужда. За последно масаж си правих преди 2 седмици. Той бе класически. За пръв път изпробвам Китайският масаж! Определено не е за изпускане! Повярвайте ми!

След бедрата, бяха рамената, трапецовидния мускул, врата и ръката. Усещах как кръвта ми се раздвижва, усещах и релаксиращото действие на музиката като фон. Последва много фин допир по коремната мускулатура. И затопляне. Ето и снимките, точно какво ми се случи:

belchohristovcom_251.jpg

belchohristovcom_252.jpg

belchohristovcom_253.jpg

Това което усетих бе едно затопляне в коремната кухина, което мога смело да оприлича като възбуда. Оказа се, малко след това, че усетих лекота и блаженство. Чувствах се релаксиран и отпуснат. Нещо, на което ще държа, тъй като работя със хора и е професионален дълг, да изглеждам свеж и усмихнат при работата ми с клеинти.

belchohristovcom_254.jpg

Това по гърба ми са вендузи. Като че ли те изсмукаха стреса от тялото ми. Петната които после те оставиха по Latisimus dorsii показват къде са имал проблеми. А именно, имах плексит дълго време и едно отвратително усукване на мускулни снопове, което отшумя. Но вендузите го локализирват и не мога да скрия тези факти от специалистите в AMARANT.

belchohristovcom_255.jpg

Тук си личат “следите” от вендузите, а тази “пура” има лечебно действие върху зоните с проблем. Усещах затопляне като със запалка, но и опускане на мускулатурата. Последва една моя мини медитациия и се отнесох в страната на сънищата. Вижте как изглежда един изморен персонален треньор по фитнес:

belchohristovcom_257.jpg

Китайски масаж се прави единствено в Център “AMARANT”, който се намира на улица “Райно Попович” 17.

Повече за мен и дейността ми:
Белчо Христов Здравейте, от 10 години аз съм персонален фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Първи за страната (през 2006 година) създадох онлайн платформата belchohristov.com за самообучение, а след това и онлайн магазин на моята компания. Занимавам се изцяло с авторски проекти и обичам да налагам най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Моят блог е на 100% безплатна онлайн платформа за самообучение и ще съм ви благодарен, ако споделяте в социалните мрежи моите материали с ваши познати и приятели. Благодаря ви и приятно четене.

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Храната преди секс

От милиони години човекът се е опитвал да разгадае тайната на добрия секс - използвани са различни афродизиаци, различни етерични...