"Мускулна маса с GH"

Сподели!

Мускулна маса

“GH” или още наричан Растежен Хормон е за мен най-важният хормон за покачване на чиста мускулна маса! Той е отговорен за растежа на костите, органите ни и количеството мускулна маса. Също така, колкото повече растежен хормон произвеждаме, толкова по-малко подкожна мазнина ще има тялото ни. Това има своят визуален ефект – атлетично, стройно тяло, опъната и стегната кожа, добре изразена “Х” форма на силуета ни, по малко подкожни мазнини, по-дълъг живот! И изглеждаме винаги млади и в добро настроение! Тези, плюс други факти изобщо не са за подценяване! Можем ли обаче да контролираме нивата на GH? Естествено! Предлагам ви да се запознаете с моят продукт “Мускулна маса с GH” – разработена от мен фитнес програма, хранителен план и суплиментарен план. Време е за вашият избор – мазно или мускулесто тяло?

Мускулна маса

Какво е “Мускулна маса с GH”?

Това е уникален по рода си фитнес пакет от няколко компонента, създаден от мен – в качеството ми на биолог, зоолог, лицензиран персонален треньор, сертифициран диетолог и човек с 13 години опит в залата. В този фитнес пакет вие имате разработени и готови за действие:

# конкретна фитнес програма, илюстрирана с картинки и видео за отделните упражнения. Посочени са конкретните повторения и почивки между отделните упражнения. Посочен ви е пътят към максимален мускулен растеж и дефиниция, наречен “Мускулна маса с GH”.

# хранителна програма, за стимулиране отделянето на вашият собствен растежен хормон. Няма да се лутате и да се чудите какво да ядете – аз ще ви го предложа.

# суплиментарен план с хранителни добавки # 1 в света. Под тяхно въздействие вие все повече и повече ще освобождавате вашият растежен хормон. Което ви гарантира завиден резултат! Закупете спортните храни лично от мен и тогава ще ви индивидуализирам нещата така, че извлечете максимума! Тогава ще разберете как да ги приемате и как да покачвате чиста активна мускулна маса.

“Мускулна маса с GH”

e нещо повече от работещ фитнес пакет. Това е уникална по рода си комбинация от 3 изключително важни параметъра – храна, фитнес тренировка, суплименти! Точно за 6 седмици мога да променя вашата физика и тегло! Защото “Мускулна маса с GH” работи.

“Мускулна маса с GH”

е на цена без конкуренция! Имайки в предвид фитнес пакета 3:1.
За 6 седмици, за 58.88 лв вие можете да промените вашата физика генерално! Така както аз го сторих, откривайки безпощадното действие на “Мускулна маса с GH”.

Повече за мен и дейността ми:
Белчо Христов Здравейте, от 10 години аз съм персонален фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Първи за страната създадох онлайн платформа за самообучение, а след това и онлайн магазин на моята компания. Занимавам се изцяло с авторски проекти и обичам да налагам най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Моят блог е на 100% безплатна онлайн платформа за самообучение и ще съм ви благодарен, ако споделяте в социалните мрежи моите материали с ваши познати и приятели. Благодаря ви и приятно четене.
"Цикличност на Протеиновата Диета"

Във връзка с рисковете, които крие "Протеиновата Диета" на Дюкан, аз, Белчо Христов създадох за вас нов хранителен план наречен "Цикличност на Протеиновата Диета". "Цикличност на Протеиновата Диета" е приложима за абсолютно всеки. Това е хранителна програма, която е строго индивидуализирана и с доказано действие. Аз, като лицензиран "Диетолог" и …