Плочките на корема

Сподели!

belchohristovcom_334.jpg

Как изкарах плочките на коремната преса?

Ами с много храна, фитнес тренировки и кардио дейност! Това са отговорите ми към всеки, който ми вика: “Ей, баце, как изкара пресата бе мой?”

Ето как! С воля и желание. Коремна преса не се показва за 2 седмици! Категоричен съм в това!

С настоящият материал ще ви загатна как и вие може да се сдобиете с плочки по корема, стига силно да повярвате и да си го наложите! Стига сте мънкали и сте се оплаквали! Ами вземете се в ръце и смело напред!

Много е лесно да си стискате и притискате мазната кожа около пъпа и да гледате тъжно в огледалото! Погледнете се! Усмихнете се в това тъпо огледало и си кажете: “Аз ще имам плочки!”

В моята подготовка за идващото лято, показах на много хора от вас, че няма невъзможни неща! Докато повечето ядаха пържена цаца и се наливаха с бира, аз бях на 3-4 от моите авторски режима, за да докажа, че те работят! И си поставих мини цел – да “изрежа” корема, така, както никога досега!

Започнах подготовката си с фитнес план “Мускулна маса с GH”. Вмъкнах коремните мускули, за да оформя мускулните коремчета на Rectus abdominis и да подчертая наличието ми на преса!

Програмата тръгна добре, но заради големия водообмен всеки ден – стараех се да не падм под 7 литра вода, поняког стигах и 12 литра дневно, стомашната зона леко се разширяваше. Наложи се към края на 8 седмичната ми подготовка, в рамките на 14 дена да вкарам „Кардио атака с BelchoHristov.Com” за да изкарвам водата от тялото си. После завъртях едноседмичния ми режим „Как да свалим размери за 7 дена?” и нещата лъснаха на 03.08.2008 г.

С други думи, доказах, че режимите ми работят и че тяхното съчетаване е съвсем удачно и тактически планирано. Именно затова създадох и „Предай нататък с BelchoHristov.Com” – за да ви улесня и мотивирам да съберете повече фитнес услуги и да има от всичко това полза и фитнес планиране! А и спестявате пари. Което не е за подценяване!

Другият вариант е да се спрете над 3 месечните ми хранителни планове и тренировъчни програми. Вие виждате, че те работят! Ако е така, не хленчете вече, намерили сте правилният човек, необходимо е просто да дадете вашата заявка и да изчакате 2 дена, за да получите вашата програма. А за най-добре изразилите коремните си преси, обещавам да публикувам материали тук!

Повече за мен и дейността ми:
Белчо Христов Здравейте, от 10 години аз съм персонален фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Първи за страната създадох онлайн платформа за самообучение, а след това и онлайн магазин на моята компания. Занимавам се изцяло с авторски проекти и обичам да налагам най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Моят блог е на 100% безплатна онлайн платформа за самообучение и ще съм ви благодарен, ако споделяте в социалните мрежи моите материали с ваши познати и приятели. Благодаря ви и приятно четене.
Аргинин

Научните изследвания са доказали, че L-аргининът (есенциална аминокиселина) предпазва от развитие на тумори, подпомага детоксикацията на черния дроб, допринася за синтеза на растежния хормон в хипофизата и подпомага поддържането на здрава имунна система. Също така е известно, че аргининът улеснява отстраняването на токсичния амоняк и увеличава сперматогенезата при мъжете, има …