Протеинова диета и лъжите за нея

Фитнес семинарът „BelchoHristov.Com“ на тема “Митове за Протеиновата диета” ще бъде най-скандалния, провокативния и безпристрастния, който досега съм водил. 28.01.2009 в 18.15 часа е времето за истини, които болят! Ще засегна цяло едно мини общество от фанатизирани Дюканови последователи. Това не е с цел да влизам в спор с когото и да е било, а идва по линия на моите задължения, които като биолог и диетолог трябва да спазвам. А именно, да говоря за:

– опасностите, които крие Протеиновата диета;
– неправилно поднесените данни за Протеиновата диета;
– моите лични наблюдения и анализ върху Протеиновата диета;

В материалите, които всеки участник получава на хартиен носител ще засегна много подробно, в рамките на 90 минутно експозе, следните аспекти:

– какво всъчщност е протеинова диета?

– защо стана „хит“?

– какви рискове крият нисковъглехидратните диети и в частност Протеиновата (кетонна) диета?

– защо съм против вижданията на Дюкан?

– защо считам, че „Ротация на въглехидратите“, мой авторски продукт е с повече предимства и ползи, от колкото диетата на Дюкан?

Как да се запиша за участие?

Бързо, лесно e и достъпно: изпратете sms още сега на телефон 0898 87 16 37 с текст: “Iskam da uchastvam v seminarite, kazvam se … ”. Така си осигуряване бадж и материали. Бадж за едно посещение е на цена 14.50 лв. Има месечната томбола и ще се тегли на 28.01., след приключване на второто мероприятие, а именно „Митовете на протеиновата диета“. Адресът е: град Варна, улица „Райно Попович“ 17, Център за красота „АМАРАНТ“.

Победителят в томболата, дори и участвал само на този фитнес семинар, получава платена фитнес тренировка, проведена и водена от мен в елитна фитнес зала. Целият процес и обяснения ще бъде заснет и даден на печелившия!

belchohristovcom_573

Получавате още …

След тегленето на томболата, сте поканени на съвместна вечеря с мен. Идеята ми е да се събираме веднъж месечно в непринудена обстановка и да хапнем нещо заедно и да продължим дискусиите дори като приятели! Всеки сам ще си поръча това, което му се яде и ще се заформи нов семинар на тема, какво се предлага по Бг ресторантите. В цената за участие не влиза смата вечеря.

Със закупената абонаметна карта-бадж обаче, си осигурявате:

# гарантирани -5% отстъпка в съответния месец при закупуване на хранителни добавки от магазинa ми “BelchoHristov.Com”;
# получавате -5% отстъпка от услугите на Център за Красота “АMARANT” – сауна, парна кабина или хидромасажна вана;
# получавате материали по темата на хартиен носител;

Цена за участие: 14.50 лв

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив