Седмично предложение на BelchoHristov.Net за периода 29.10.12 г. – 04.11.2012 г.

Сподели!

Продукт на седмицата – AMINOLAST

Онлайн магазин за хранителни добавки BelchoHristov.Net предлага на своите клиенти и тези, които са читатели на блога за фитнес BelchoHristov.Com, един нов, интересен и полезен продукт за вашите фитнес тренировки и възстановяване – AMINOLAST на американската компания за хранителни добавки Gaspari Nutrition.

Всеки, който се възползва от предложението ще спести пари, успоредно със безплатната доставка на продукта, до вашата врата. Т.е. вие имате само сега, възможност за -25% остъпка! Комапнията BelchoHristov.Net предлага и възможност за гласуване – да оцените продукта. Кой може да участва? Вие, като хора с опит и тези, които ще опитат на всяка цена този нов продукт на небезизвестната марка Gaspari Nutrition.

Ревю на продукта:

Фактите накратко:

– Забързва възстановяването и редуцира умората.
– Осигурява 10г мощни аминокиселини заредени с електролити.
– Отприщва AMMOJECT ™ технология
– Опаковка, достатъчна за 30 тренировки!

Без значение дали става въпрос за изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на издръжливостта или просто искате да изглеждате възможно най-добре – необходимо е постоянство. От Гаспари също го знаят и именно това е причината да отделят 24 месеца в разработването на AMINOLAST ™(АМИНОЛАСТ) чрез най-модерни технологии.

Това не е поредния банален продукт на пазара. Вие искате нещо различно. Ние създадохме аминокиселинен продукт с отличен вкус. Ние създадохме аминокиселинен продукт, който ще ви помогне да достигнете целите си! Използвайки само най-добрите съставки без добавени синтетични оцветители, ние създадохме БЦАА Супергориво за възстановяване и издръжливост!

Когато бутате до краен предел, мускулите Ви плащат цената. AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ) с AMMOJECT ™ технология е единственият продукт, който осигурява висока доза БЦАА, мощни левцин-обогатени пептидни аминокиселини, анти-крампови електролити и AMMOJECT, които да отърват Вашите мускули от отпадъчните продукти, причиняващи умора. Необходима е само една доза на тренировъчна сесия вместо мегадози от други продукти, които не правят нищо друго освен да прогарят дупка в портфейла Ви. Още от първата доза ще усетите разликата!

Изгради издръжливост! Изгради доверие! Изгради себе си!

Често задавани въпроси:

В: Какви резултати мога да очаквам от AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ)?
О: Моментални. AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ) е формулирана да работи още от първата доза чрез предоставяне на точно дозирани аминокиселини и електролити на вашия твърд работещия мускул. Понижението на болезненост и по-добри нива на хидратация може да се очаква от AMINOLAST, когато се използва по предназначение.

В: AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ) е формула, създадена от хора с голям клиничен опит?
О: Да! Формулата е в процес на разработване над 24 месеца и всъщност е трябвало да се стартира още преди SizeOn Pre-Contest. Хората поискаха по-ефективно аминокиселинно решение за цената, затова ние решиме най-накрая да пуснем на пазара това революционно откритие, което е достъпно за всеки бюджет.

Няма съмнение, че БЦАА е номер едно, когато става дума за ускоряване на възстановяването и електролитите са от съществено значение за цялостното представяне. Има многобройни проучвания в подкрепа на дозите, използвани в AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ).

В: Мога ли да използвам AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ) в комбинация с други продукти?
О: Да. Продуктът се комбинира с почти всичко, без значение дали използвате фат бърнери, азотни бустери, протеини, гейнери и други. Комбинацията с MyoFusion Probiotic Series е перфектна! Същото важи за други продукти на Gaspari Nutrition като ANAVITE, ANATROPIN, VASOTROPIN и др.

В: Как се приема AMINOLAST ™?
О: Прочетете етикета и следвайте указанията. Като хранителна добавка смесете 1 мерителна лъжичка без връх (14г) с 8-10 унции (300 мл вода) вода. Може да се консумира преди тренировка, по време на тренировка, след тренировка, между храненията. Тъй като това е индивидуален спорт, оставяме сами да прецените кога е най-добре за Вас да приемате продуктът.

Начин на употреба:
30 минути преди и веднага след тренировка.

Най-добра цена: продукта е на промоция. Можете да го закупите и на още по-ниска цена използвайки VIP CARD.

Кой може да ползва този продукт?

И мъже и жени. Всеки, който тренира сериозно поне 3 пъти в седмицата, всеки, чийто тренировки са интензивни и всеки, който гласува доверие на хранителните добавки! Една доза преди и след фитнес ви гарантират много по-добро възстановяване. А тези, които са на диета, ще извлекат още повече ползи.

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Ако имате нужда от експресна моя намеса, моля вижте как чрез skype връзка, може това да стане още утре. Онлайн програмите за обучение и индивидуално развитие по теми като отслабване и покачване на тегло, развивам и разработвам в продължение на 5 години, всеки ден. В тази война с килограмите, аз нямам загубена битка! Понякога обаче, имам отзовали се войници. Ти ще воюваш ли?

Повече за мен и дейността ми:
Белчо Христов Здравейте, от 10 години аз съм персонален фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Първи за страната създадох онлайн платформа за самообучение, а след това и онлайн магазин на моята компания. Занимавам се изцяло с авторски проекти и обичам да налагам най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Моят блог е на 100% безплатна онлайн платформа за самообучение и ще съм ви благодарен, ако споделяте в социалните мрежи моите материали с ваши познати и приятели. Благодаря ви и приятно четене.
Досега не вярвах, че това може да се случи без помощта на анаболни стероиди

Привет на аудиторията! Казвам се Михаил Димов. Аз съм практикуващ фитнес любител, с кратковременни прекъсвания, но тренирам от 15 години този вид спорт. Потърсих г-н Христов за да ми състави хранителен и тренировъчен режим със цел драстично да намаля процента на телесните си мазнини! Случайно попаднах на сайта, където той …