Фитнес за начинаещи

Фитнес тренировка за 45 минути само за 19.90 лв!

С тази работеща програма вие ще тренирате шестте основни мускулни групи (крака, гърди, гръб, рамене, бицепс и трицепс) в рамките на 1 тренировка. Моята тренировъчна фитнес система работи добре само за начинаещите, тренирали не повече от 3-4 месеца.

Визуализираните ми програми са чудесни и изберете тази за вас, която ви допада най-много и я приложете съобразно с вашите особености, предпочитания и нужди. Само че, не правете големи промени. Можете всеки месец да променяте частично програмата си (упражненията, сериите или повторенията). Фитнес програмата е за точно 2 месеца професионални фитнес занимания, след което можете да подходите към по-сериозните фитнес продукти, описани във секцията “Фитнес услуги” към медията BelchoHristov.Com.

Важно при съставянето на фитнес програмата беше за мен да определя правилно баланса “тренировъчни – почивни дни”. Броят на почивните дни и тяхното разпределение трябва да определите дори и лично вие, според индивидуалните си особености (възстановителен капацитет на организма, ангажименти през седмицата и т.н).

За начинаещи най-популярното разпределение е фитнес тренировка 3 пъти седмично – например в дните понеделник, сряда и петък или да се тренира просто през ден. И в трите тренировъчни дни правите една и съща тренировка, описана за двуседмичие. Ако считате, че за вас е по-подходящо друго разпределение на тренировките и почивката, съставете си друго разписание и го споделете с мен.

Но избягвайте тренировките в последователни дни на този етап, тъй като лесно ще претренирате. Това можете да направите на по-късен етап във времето, когато закупите следващият си продукт: “Мускулна маса с GH”, “Testo & Growth” или “Build Muscle with your HORMONES”.

Всички тренировки за начинаещи са за покачване на мускулна маса – което е и вашето желание. Това е вашата цел на този етап. В случай, че имате повече подкожни мазнини, качването на мускулна маса ще е съпроводено с тяхното сваляне. Затова тренировките съдържат малко (6-10) повторения и малко (2-3) серии, със сравнително големи тежести. Ако имате повече мазнини, можете да прибавите по 1 серия в някои упражнения, да увеличите повторенията с 2-3, а да намалите леко работната тежест.

Не се колебайте, а закупете “Фитнес за начинаещи” още сега. Това е фитнес програма, изготвена лично мен, за вас. Тук, дайте своята заявка и срещу цена от 19.90 лв (в цената не е включена доставката) ще се сдобиете с работещата ми фитнес програма! Очаквам ви!

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Повече за мен и дейността ми:
Белчо Христов Здравейте, от 10 години аз съм персонален фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Първи за страната създадох онлайн платформа за самообучение, а след това и онлайн магазин на моята компания. Занимавам се изцяло с авторски проекти и обичам да налагам най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Моят блог е на 100% безплатна онлайн платформа за самообучение и ще съм ви благодарен, ако споделяте в социалните мрежи моите материали с ваши познати и приятели. Благодаря ви и приятно четене.

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Телешко с ананас

Продукти: 400 г телешко, 400 г ананас (може да се използва и от консерва), 1 зелена чушка, 1 морков, 2...