Хапче за повече усмивки

Сподели!

Стрес, ядове и много сърдита визия – това бях аз, докато организирах откриването на фитнес студиото ми и новият ми магазин за хранителни добавки! Но работата с клиенти през това време продължаваше – срещи, напред, назад, отново подложен на хранителен режим …

Няма да ме харесате сърдит и намръщен, нали? Да ви посрещна унил заради липсата на въглехидрати или заради недоспиването ми. Ситуацията си е от всякъде погледнато сериозна и трябваше да предприема мерки. Ето го магическото хапче, добавката, която ме спаси буквално от загуба на клиенти и пари: чувството на блаженство е факт до тридесетата минута!

Yellow nEuphoria Gen 2 ™

Матрица за енергия и еуфория

  Повишава енергията и издръжливостта
  Понижава стреса и умората
  Оптимизира мозъчната дейност
  Повишава настроението
  Създава чувство на задоволство
  Повишава натурално ендорфина и либидото

Controlled Labs използват изцяло натурални екстракти с доказано действие за стимулация на централната и периферна нервна система и стимулира производството на ендорфин.

nEuphoria комплекс – що е то?

Този комплекс стимулира, оптимизира и подържа цялата нервна система с помоща на силни екстракти от различни билки. Acacia Rigidula съдържа естествени алкалоиди, които допринасят за отделяне на енергия, създават приятни чувства и усилва ефектите от действието на nEuphoria. Тези алкалоиди имат силен ефект колкото на амфетамините без никакви странични ефекти. Synephrine е екстракт от растение с ефект подобен на кофеин и ефедрин, но няма техните странични ефекти. Isobutyryl Thiamine Disulfide използва се от години като ноотропик да потиска чувството на безпокойство, намаля стреса и стимулира доброто настроение.

cRush Complex – що е то?

Втория комплекс стимулира основно настроението, допълва първия и също използва мощни билкови екстракти. Nymphaea Caerulea и Rhizoma Corydalis Yanhusuo са билки използвани от древността за повишаване на настроението, стимулация дейността на мозъка, повишаване на концентрацията и спокойствието без да засягат серотонина, не изчерпват запасите от моноамин и не блокират GABA рецепторите. Humulus lupulus съдържа алкалоид наречен Lupulinum, който има успокояващ ефект. Nepeta Cateria и екстракт от семената на Griffonia се използват от векове за успокояване при стрес и повишаване на концентрцията. Bioperine специално разработен и патентован екстракт от компанията Sabinsa Corporation за повишаване биоустойчивостта и усвояването на съставките.

Доза: 3 капсули
Опаковка: 90 капсули
Употреба: 1-3 капсули преди активни действия само в тренировъчни или работни дни и при нужда от енергия. При поява на повишено кръвно налягане, виене на свят или други необичайни явления, спрете и се консултирайте с лекар.

Хранителна стойност

nEuphoriaТМ Комплекс: 1000 mg.
Акация Ригидула, Изобутил-Тиамин дисулфат, екстракт от Цитрус Аурантиум (60% Синепринови алкалоиди)
cRushТМ Комплекс: 1100 mg.
Екстракт от Нимфея Каерулеа, Ризома Коридалис Янхусуо 200 mg., Хумулус Лупулус, Непета Катериа, Грифония, Биопирин;

Марка Controlled Labs е за мен една изключително добра фирма, разработва малък като обем суплиментарен артикул, но както се казва – малко, но изключително професионално поднесени за крайният потребител. Лично аз, не съжалявам, че съм представител на тази американска фирма за Варна.

Повече за мен и дейността ми:
Белчо Христов Здравейте, от 10 години аз съм персонален фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Първи за страната създадох онлайн платформа за самообучение, а след това и онлайн магазин на моята компания. Занимавам се изцяло с авторски проекти и обичам да налагам най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Моят блог е на 100% безплатна онлайн платформа за самообучение и ще съм ви благодарен, ако споделяте в социалните мрежи моите материали с ваши познати и приятели. Благодаря ви и приятно четене.
Фитнес и колоездене

Здравейте, казвам се Стелиан Томов. Занимавам се със пистово колоездене професионално от 3 години. Поради изтощителните ми тренировки, възстановяването ми беше изключително трудно и това затрудняваше постигането на желаните от мен резултати. Бях чувал от приятели , които се занимават с фитнес за Белчо Христов. Споделиха ми че изготвя програми …