Персонални фитнес тренировки

personalni_fitnes_trenirovki_belcho_hristov

Какъв съм като треньор по фитнес?

Когато имам среща с фитнес клиент в моя магазин, преди всичко аз изслушвам неговите цели, здравословно състояние и приоритети в цялостната програма, за която съм помолен за помощ. След като кажа, че този казус е реализуем, едва тогава се захващам за работа. Която включва:

 • да предам клиентско досие за самопопъпване
 • да го прочета – попълнената анкетна карта
 • да съставя менюта на хранене и програми за фитнес тренировки
 • да предам моите материали в един безупречен вид, който не искам да има еквивалент

Вероятно последното ви е направило остро впечатление – “безупречен вид” означава всъщност, основната ми идея за предоставяне на услугите: файл, богато визуализиран и подреден, за да бъде разбираем за клиента, както и да служи като спортната и хранителна история на същия човек, който след това ще надгражда чрез нови диета и фитнес програмата резултатите си.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Когато вече съм съставил програмите, аз използвам iPad, който е винаги с мен и чрез който действам по съставения план. Тренирам клиента ми във фитнес залата 1:1 по програмата и ако се налага, доизпипвам някои детайли като:

 • специфична ширина на разкрачa на ходилата
 • позиция на торса спрямо лост или машина
 • позиция на главата при дишането
 • и много други техники и похвати

Как протичат персоналните ми фитнес тренировки?

На 100% индивидуално! Не съм тренирал и никога не съм уважавал груповите тренировки! Клиентите ми заплащат за моето персонално, а не групово внимание … и отделно, защото като треньор, аз говоря и общувам най-добре с човека пред мен, не с цялата група. Мога да пазя клиента си по време на фитнес упражненията най-добре, когато е само той, мога да бъда най-добър единствено в това – да съм персонален фитнес треньор в пълния смисъл на думата. Останалото е комерсиален трик, който макар и за жалост, успешно се прилага от други …

Персонални-фитнес-тренировки

Какво е различното в мен по време на персонална фитнес тренировка?

Единият фактор вече го споделих. Втори такъв е, че избирам клиентите си с които работя! Да – точно така! Не се занимавам с хора, просто заради самото трениране и компания. Разбира се, че в началото на моята кариера правех и това … обръщах внимание на всички, но вече не.

Аз тренирам персонално фитнес клиенти които:

 • наистина знаят какво мога и знам
 • имат нужда от моята, а не просто от персонална помощ
 • имат спокойствието, че са в добри ръце

Всичко останало е просто “поредния клиент”. Не ме разбирайте погрешно … клиентите носят пари на консултантите, нали? В случая, аз искам моите клиенти да ми носят удоволствие! Аз предлагам, клиента купува. Когато предлагам различни фитнес методики, различно поведение, имам пълното право да бъда и различен в маркетинга си – аз избирам клиентите, с които да споделя моето време. Точно това ме прави и най-щастливия персонален фитнес треньор!

Не защото имам това право, а защото помогнах на много хора, които:

 • страдат от диабет и сега приемат минимални дози инсулин
 • страдат от стерилитет и сега са горди родители
 • страдат от ниско либидо и сега се радват на активен полов живот
 • страдат от гръбначни изкривявания и сега се радват на облекчение от досадната болка
 • страдат от рак и сега имат по-смислен и пълноценен живот
 • страдат от под или наднормени килограми и сега са в цветущо здраве и визия

Защо хората трябва да изберат тази моя философия?

Защото всичко това те прави фитнес треньор. Останалото за мен е “продажба на секс” – лъскави и разголени мадами и мачо момчета. Това ли е фитнесът? Или бодибилдинга? Или просто фалшива реклама? Аз съм фитнес експерт. А не поредния плейбой … Така ръководя и курсовете си за персонален треньор, така уча хората (студентите) ми на етикет, знания и успешен бизнес, всъщност, последното е доказателството, че си върша очевидно добре работата, нали така?

Към раздел “Фитнес”. Обратно към “Начална страница”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Хранителни добавки Muscletech

MuscleTech е компания родила се от страстта за изледвания, разработвания и производство на най-модерните и ефективни, хранителни добавки за всички...