Био масло от какао – Dragon Superfoods

kakao_maslo_dragon_superfoods

Какаовото масло се извлича от какаови зърна и се използва за направата на шоколади, бисквити и сладкиши.

Този вид масло е едно от най- стабилните масла и съдържа естествени антиоксиданти, ето защо е за предпочитан продукт при направата на козметични продукти, сапуни и лосиони. За направата на този конкретен продукт, за използвани висок клас суровини с произход Перу, от райони с биологическо земеделие.

Използвайте масло от какао при суха, изтощена кожа, против стрии и като средство за надежден и качествен антицелулитен масаж върху проблемните зони. Висококачественото био масло от какао притежава овлажняващи и лечебни свойства, като например за защита на кожата от вредното влияние на слънцето и вятъра.

Масло от какао е полезно, тъй като съдържа естествени антиоксиданти и особено ценният за кожата витамин Е. Той помага за успокояването, хидратирането и балансирането кожата и пази от вредните радикали във въздуха. В какаовото масло има също полезните стеаринова, олеинова, палмитинова и линолова киселини, омега-6 и омега-9 киселини, полифеноли, теобромин, скалан и фитостероли. Едно от най-големите предимства на полезното какаово масло е, че то забавя загубата на влага от кожата.

Употребата на какаово масло не се ограничава само в козметиката, но така също и в фармацевтиката и готварството. Тъй като се смята за полезна мазнина, какаово масло в диетата се смята за добра съставка в програмите за отслабване и загуба на подкожни и ненужни мазнини, тъй като спомага за разграждането на мазнините в самата кръв и тъканите.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви! Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга - 052/72 05 72. Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите "Хранене" и "Персонален фитнес треньор" тук.
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Уелнес и лечение: тумор (рак)

Туморът е подутина или ненормално разрастване на тъканта. Може да бъде локализиран в една област или в различни части на...