Уелнес продукти Biovea

biovea

От 2001 г. BIOVEA е водещ производител и дистрибутор на висок клас здравни и козметични продукти. Те са доказано надеждни и качествени, като се ползват от стотици хиляди доволни клиенти по целия свят. Фирмената политика е да предостави най-добрите и иновативни добавки за здравословен начин на живот.

BIOVEA следи за топ качеството на продуктите през всяка стъпка от производствения процес: разработването на формулата, избор на суровината, тестване на продуктите, контролирано съхранение и транспорт. Тъй като ние се чувстваме също толкова отговорни за качеството, ефикасността и чистотата на продукти, които предлагаме, гарантираме на 100% вашата удовлетвореност от всяка покупка на BIOVEA.

5 стъпки за гарантиране на качеството при BIOVEA:

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Изследвания – BIOVEA отделя значителни ресурси за изследвания и развитие на нови продукти. Ползите от даден продукт са изследвани обстойно преди окончателно да се изберат суровините за съставките и започне формулировката. Когато се открият нови съставки и се докажат техните ползи за здравето, BIOVEA работи и в тясно сътрудничество с изследователи, производители и доставчици, за да са сигурни, че това е най-доброто на пазара.

Чистота – BIOVEA използва съставки с най-висока чистота, ефикасността и оптимална усвояемост от организма, гарантирайки качеството и ползите от крайния продукт. Компанията работи в тясно сътрудничество с многобройни производители и доставчици, за да си набави най-добрите съставки от всички краища на света.

Производство – Нашите продукти са произведени в съответствие с добрите производствени процеси (GMP) в NSF® сертифицирани съоръжения. Там са внимателно наблюдавани и редовно контролирани, за да се гарантира, че тези високи стандарти са спазвани постоянно.

Тестване – всеки продукт трябва да отговаря на над 25 различни стандарта, като се доказват чистота и потенциала на съставките, както и че те не съдържат бактериални агенти. Всяка съставка, която не отговаря на стандартите за тестване се изхвърля и не се използва в производството. В допълнение, продуктите се тестват за микробни агенти, пестициди и други летливи вещества, както и за вредни агенти, които могат да намалят ефикасността им или срока им на годност.

Гаранция – усилията, които Biovea полага по време на целият производствен процес гарантират, че клиентите ще могат да пазаруват с увереност, като бъдат спокойни за качеството и действието на продуктите. Ако по някаква причина не сте удовлетворени от даден продукт можете да го върнете в рамките на 14 дни от закупуването му.

Основните стъпки при качественият и производствен процес на BIOVEA:

Суровини

Избор на най-добрия доставчик за дадената съставка • Проучване спецификациите на съставката • Проучване спецификациите на опаковката

Инспекция

Контрол на постъпилите материали • Инспектиране на материалите • Взимане на проби от всичко • Лабораторен анализ

Лабораторни изследвания

Микробни изследвания • Изследвания за минерални и тежки метали • Изследвания за мая, мухъл и пестициди

Процес на смесване / капсулиране на съставките

Оценка съвместимостта на съставките • Анализ съдържанието на влага • Проверка на ефикасността им • Тестване за ронливост и твърдост

Опаковка

Проверка на вътрешността • Сканиране за наличие на вредни метали • Проверка срока на годност на опаковката • Качествен анализ

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Калориен дефицит и калориен излишък

След като веднъж сте изчислили своят калориен прием, сметките по темата калориен дефицит и/или излишък са още по-прости. ако вашата...