Контакти

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

За контакт с мен и BelchoHristov.Com, моля използвайте формата за контакт по следните предназначения:

1) Осъществете контакт с мен, за да зададете Вашият въпрос лично към мен, за да посоча в е-мейл отговор как ще разреша Вашият казус! Всяка услуга е платена – за повече информация разгледайте фирмения ми сайт за фитнес обслужване www.BelchoHristov.Net.

2) Осъществете контакт с мен, за да поръчате онлайн Вашата диета и/или фитнес програма. Обърнете внимание над периода на обслужване – време, в което Вие прилагате моите индивидуални насоки. След изтичане на периода време, за който сте заплатили, аз и моята фирма не поемат абсолютно никаква отговорност за Вас и Вашето здраве, свързано с фриволни Ваши действия. За това разбира се, аз Ви предупреждавам лично – че нашата работа е приключила по Ваш казус или че продължаваме напред, с оглед споделеното пред мен Ваше желание.

3) Осъществете контакт с мен, за да запазите час за среща с мен, в моят магазин за хранителни добавки (Варна, бул Чаталджа 20, вход от към бул. Ген Колев), мястото където провеждам моите фитнес консултации с клиенти от цялата страна. Свържете се на телефон 052/72 05 72. (телефонът е с открита линия всеки ден от понеделник до петък, в часoвете 10-19.00 часа – в съответствие с работното ми време за срещи)

4) Или осъществете контакт с мен, за да Ви насоча безплатно, с какво, как и защо мога да съм Ви полезен? Ще Ви насоча по въпроси свързани с:

  • каква ще бъде Вашата диета (по кръвна група, според Вега тест, според Вашите нужди и поставени цели), защо ще е индивидуализирана и защо ще проработи за Вас?
  • какъв ще бъде тренировъчният Ви план – фитнес програма и защо ще проработи за Вас?
  • какъв ще бъде Вашият суплeментарен план (ако искате да ползвате хранителни добавки и съветите ми за тяхната употреба) и защо ще проработи за Вас?

За целта, моля попълнете коректно празните полета и оставете в е-мейла си до мен Ваш телефон, на който в работно време ще се обадя лично, за да бъда в максимална Ваша услуга!

Вашето име (задължително)

Вашият е-мейл (задължително)

Тема, за която ще ми пишете:

Можете да прикачите и файл:

Можете да прикачите и файл (2):

Можете да прикачите и файл (3):

Тук изпишете Вашето съобщение:

Не отговаря на е-мейли, които съдържат молби за безплатни корекции (просто ето така, за ди си пишем), консултации и изобщо мнения по теми свързани с храненето, тренировките и добавките. Но не унивайте – просто трябва да откриете темата, в секцията “Архив” или в основните менюта на блога ми! Всички услуги предлагани тук, с изключение на материалите в секцията “Архив”, са платени! Политика на фирма “Фитнес Консулт” ЕООД, гр. Варна, ул. “В.Друмев” 47, вх. А, МОЛ: Белчо Христов, # 103 859 413. Линк към услугите ми можете да намерите тук.

Очаквам Ви!

Обратно към “Начална страница”.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.