Безплатна дегустация на Whey + Greens – Muscletech | Новини

whey_greens_muscletech

Здравейте скъпи мои читатели и клиенти,

на 25.11.2016 година, ще се проведе безплатна дегустация на най-новият продукт на марка MuscletechAll in One (Whey + Greens). Всеки клиент и гост на град Варна, ще може да опита безплатно продуктът с вкус на ванилия, за да могат потребителите да усетят ползите и вкусовите качества на продукта.

Защо вкус ванилия? Защото той е по-унверсален, вкус който добре се комбинира с различни сушени плодове например, като например годжи бери, боровинки, стафиди – продукти, които можете да добавяте в допълнение на вашата диета и нужди. Очаквам ви, следете секцията “Дегустации”, за да следите всички промо предложения и текущи новини по темата. Споделям с вас и видео анонсът ми по темата Whey + Greens на Muscletech, от страницата ми във Facebook.

Обратно към раздел “Новини”.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви! Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга - 052/72 05 72. Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите "Хранене" и "Персонален фитнес треньор" тук.
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Био кокосово масло (студено пресовано олио) – Dragon Superfoods

Кокосовото масло на Dragon Superfoods подобрява храносмилането и усвояването на мастно разтворимите витамини, минерали и аминокиселини. То е богато на...