Курсове за фитнес треньор и диетолог

Моите фитнес обучения провеждам под формата на индивидуални фитнес курсове за фитнес треньори и диетолози по стандарт. Не работя в групи – което правят другите организации. Работя на 100% индивидуално – т.е. само с един курсист (студент), всяка седмица, 52 пъти в годината!

Курсовете за фитнес треньор и диетолог провеждам (компанията ми е официална търговска марка с 10-годишно присъствие и авторитет) в два модула:

Или с други думи – аз провеждам курсове за:

  • фитнес треньор
  • диетолог

Самият аз съм минал през такива обучения, водил съм подобни, но моят опит и виждане доказа, че това не е достатъчно. Първият основен минус, който отстраних е работата в групи. Една група събира много различни видове хора. Визирам тяхното ниво на подготовка. Обидно е по-знаещите (има такива) да преминат през теория успоредно с по-незнаещите (има такива). Аз търся крайният резултат – обученият студент. Затова не работя в групови занимания.

Втората грешка, която отстраних, чрез моите обучения, е елиминирането на сухата материя. Реално всеки студент получава предварително учебни материали. А по време на нашата работа (курс) се дискутират реални казуси от реалния живот. Ето затова моите студенти са в пъти по-знаещите от обикновените курсове (най-коректната дума!) за фитнес треньори. Работя с казуси, изготвяне на програми (фитнес и диети) и споделям огромен опит от моята работа със всеки студент. Това не се прави в други обучения – дори не си правя и труда да разбера защо. Винаги търся работещият модел и знам, че това е моя!

Всеки успешно завършил курсист получава лиценз с логото на моята компания.

Посетете корпоративния ми сайт за целта, защото не изключвам възможността да изберете и друг вид услуга или продукт, които да са полезни за вашите знания, приложения и здраве. А в споделените линкове по-горе, се съдържа допълнителна информация за обученията ми. Ако търсите още по-индивидуална информация – моля, свържете се с мен през формата за контакт.

Благодаря ви.

П.С. Теоретичната част на моите курсове е подходяща и за обикновените хора, които просто искат да научат как да се хранят и тренират. Споделям огромното си удоволствие при работа с тях.

Най-добре представилите се мои курсисти по индивидуалните обучения са:

Курсове-за-фитнес-треньор-и-диетолог---Александра-Тончева

Александра Тончева – тя се занимава с тренировки по ММА, но влечението по фитнеса и храненето доказа, че не пречи да съчетае и двата вида спорт. Особено темата хранене – тя е общовалидна за всички видове движения – аеробни и анаеробни такива.

Фитнес похватите по време на практическата част със сигурност “отпушиха” нови хоризонти пред нея и знам, че умело ще ги приложи при работа със своите фитнес клиенти.

Курсове-за-фитнес-треньор-и-диетолог-Аргир-Аргиров

Аргир Аргиров – той показа ужасно много знания. Любовта му към спорта и храненето бе и причината Аргир да има солиден аванс в знанията. Учебните материали просто насочиха тези знания по такъв начин, че той показа всичко на завидно високо ниво и лично аз останах много доволен от неговата подготовка.

Обучението с Аргир протече и тук в два модула, като първия той изкара изцяло онлайн, а за втория модул, имахме уговорка за практическата част в друга семица. Просто така се случи, но примера показва, че обученията ми са пластични и наистина 100% индивидуални.

Курсове-за-фитнес-треньор-и-диетолог-Васил-Мишев

Васил Мишев – със страхотната си генетика (визия и форми на мускулите) Васил показа за мен, че всичко върши с умисъл. Интересът му към детайлите, търсенето на логиката и показването на знания направиха работата ми с него вълнуваща и незабравима.

Вторият му модул доказа, че знае много за техниките и неслучайно споделената дума – генетика, показа на практика как наистина мускулите работят! Отличен студент с много голямо бъдеще.

Курсове-за-фитнес-треньор-и-диетолог-Елена-Кенарова

Елена Кенарова – тя дойде при мен след предварително записване, тъй като нейното местонахождение е далечна Скандинавия. Желанието й в развиване на знанията по темите хранене и фитнес тренировки бяха окуражени от мъжа й – Петьо Стратиев. И двамата имат идея да се занимавам професионално с тази професия, след като първоначално тяхното поприще (работа) не ги удовлетворява.

Този пример служи и за онези хора, които имат знанията, но нямат “кетапа”. С Елена проведохме и теория и практика, за която тя лично и до ден днешен ми благодари. Всъщност няма за какво – аз просто си свърших работата. Тя също!

Списъкът с доволни студенти не спира до тук. Обръщам внимание и над други мои студенти, които не завършиха успешно обученията ми. Те нямаха достатъчно знания, за да получат своят лиценз. Но имат предостатъчно време, за да усвоят материята и да се яват на изпитната част.

Белчо Христов – C.E.O.

Линк към всички видове обучения тук. Обратно към “Начална страница”.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви! Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за разговор с мен 052/72 05 72.
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.