Енергоразход

Разход на енергия – енергоразход

Разходът на енергия при различните спортове е различен и това е нормално и много логично. Специално при фитнеса, разходът на калории е доста висок, както и много по-продължителен във времето. Въведете вашите данни и винаги сверявайте какъв енергоразход сте осигурили с правилна фитнес тренировка:

След една добре организирана и правилно проведена фитнес тренировка, разходът на енергия е повишен няколко часа след като е приключила тренировката. Това се дължи на повишеното ниво на хормоните и на високия метаболизъм.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Обратно към раздел “Анатомия и физиология”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Lipo Redux – SAN

Lipo Redux - SAN е модерен антицелулитен крем гел, който притежава 3 основни разлики, които го отличават от всички останали...