Green Supreme Fusion – SAN Nutrition

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Green-Supreme-Fusion-на-SAN

Зелените супер храни Green Supreme Fusion – SAN

Зелените храни – супер храната на XXI век! Green Supreme Fusion доставя всички минерали и витамини за вашето тяло и организъм и гарантира 100% усвояване. Продукта има висока концентрация на Omega 3. Това е перфектната храна за вегетарианци, вегани и всички, които искат да водят здравословен начин на живот. Мощен антиоксидант, който препоръчвам на всички мои фитнес клиенти.

Защо Green Supreme Fusion на SAN ще ви е необходим продукт?

Знаете, всеизвестен факт е, че всеки от нас ежедневно е подложен, на трусовете на напрегнатия ни живот, на непрекъснати стресови ситуации, неправилния начин на хранене, множеството токсини, които ни заобикалят и много други въздействия, оказващи негативно влияние върху организма ни. Сигурно все по-често се чувствате уморени и изнервени. Това може би се дължи на факта, че на организма ви не достигат редица полезни вещества, а вие може би си мислите, че можете да си ги набавите единствено чрез храната. За съжаление не е така. Първо защото храната не е вече това, което беше и второ – защото реално нямате време да се храните правилно, обилно и пълноценно.

Представям ви Green Supreme Fusion на компанията SAN – това е една иновативна, подобрена концепция за здравословния начин на живот. С Green Supreme Fusion Вие ще се чувствате по-добре, ще изглеждате по-добре и ще живеете по-добре.Навярно сте опитвали много подобни добавки, но Green Supreme Fusion наистина е нещо много по-различно от всичко, което се предлага на пазара днес. Той не съдържа захар. Продукта не съдържа и ГМО. Захарта може да унищожи полезното действие на витамините, минералите и другите съставки.

Green-Supreme-Fusion-ревю

Toчно всичко това прави Green Supreme Fusion един уникален и 100% ефективен продукт. Green Supreme Fusion съдържа в себе си ултраконцентрирана смес, в която са концентрирани невероятните 700 мг извлечени от 5-те най-добри ORAC антиоксиданти (Oxygen Radical Absorbance Capacity)! Green Supreme Fusion прелива от полезни вещества – антиоксиданти, витамини, минерали, морски водорасли, билкови екстракти, омега 3 мастни киселини, да не забравим да споменем също така и ценните пробиотици и ензими, които ще подобрят храносмилане Ви и ще спомогнат за по-доброто усвояване на полезните вещества. Е – мисля, че достатъчно ползи са изтъкнати, нали? Заложете на качеството.

Начин на прием на Green Supreme Fusion

How-To-use-Green-Supreme-Fusion-SAN

Green Supreme Fusion е прахообразен продукт. Разтваря се във вода. Приемайте до 2 дози дневно (за интензивно спортуващи) или 1 доза всяка сутрин, малко преди вашата закуска (ако сте неспортуващ човек).

Оставете отзив за продукта Green Supreme Fusion

How-To-use-Green-Supreme-Fusion-SAN-Nutrition

Оценката и Вашето мнение са полезни за мен и потребителите на моя бранд! Затова се включете активно в дискусията за Green Supreme Fusion тук, чрез Facebook коментар. Благодаря Ви за отделеното време.

От къде да закупя продукта?

От фирмения ми магазин с оригинален произход: влезте на Green Supreme Fusion – SAN.

Справочна литература

1. http://sann.net/products/green-supreme-fusion-superfood-powder/

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Безплатни фитнес програми и тренировки за гърди

Можете да свалите специалното ми PDF приложение с безплатни примерни фитнес програми и тренировки за гърди. Не забравяйте да се...