Много повторения, свободни тежести и отслабване – разбиване на мита

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

mnogo-povtoreniq-svobodni-tejesti

Здравейте,

първо, обърнете се към инструкторката за обяснение. От моя страна, аз само мога да кажа следното: това не е метод за отслабване. Или казано още по-категорично – няма да загубите и грам мазнини, ако тренирате така. Причината не са свободните тежести, а избраните повторения! 15-20 повторения не са повторения за отслабване …

Програмата Ви, в този й вид не е индивидуална, защото всъщност първа няма приложен работещ модел, второ – не виждам как, неработещото може да е индивидуално. Използвам случая, отговаряйки Ви, да Ви посъветвам – един 30-дневен план на хранене и фитнес тренировки от моите индивидуални програми ще променят визията ви, защото ще използвам:

  • тежки фитнес тренировки, особено, както се дама
  • да, свободни тежести, но с някои специални похвати – време на почивка между работните серии, фитнес техники и други

Никога не съм вярвам, а и знам, че много повторения не горят мазнини. Мазнини се горят в анаеробна среда, каквато не се създава с много повторения. По-скоро това е тренировка за издържливост. За горене на мазнини са нужни обем свършена работа за възможно най-кратък период от време.

По този начин, организма, за да се справи с задачата, изгаря първо налични мускулен гликоген, след това и подкожните мазнини, в рамките на 1 фитнес тренировка. За да стане това обаче, се изисква програма от специалист! Който да знае, какво да предложи.

Иначе, тази “програма” може да се види навсякъде в интернет, а дали е работеща или индивидуална, оставям това да прецените сама. Моето мнение е, да си свършите работата за 30, 60 дена нека да са и това е работещото. До 14-тия ден трябва да имате резултат. Видим!

Ето и реален пример, с моя клиентка, която тренира под мое ръководство и програми – обърнете внимание, че тя има фина костна структура, но тежките и плътни тренировки изкарват релефа и сепарацията на мускулатурата. Наистина вижте Любослава Любенова и нейните резултати тук.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Изготвяне на диета и/или фитнес програма

10 години градя моята професия. Да, тази година чествам своя юбилей! През студения месец ноември 2005-та година, в годината на...