L-carnitine Core – Musclepharm

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

l_carnitine_core_musclepharm

Описание на L-carnitine Core

L-carnitine Core на Musclepharm не само ще допринесе за насърчаване изгарянето на мазнините, но също така ще спомогне да ги превърнете в енергия, точно когато имате най-голяма нужда от нея, а именно по време на интензивни тренировки. Защо – защото продуктът е уникална и работеща л-карнитинова матрица! Продуктът съдържа:

  • ацетил л-карнитин

  • пропионил л-карнитин

  • л-карнитин база
  • л-карнитин тартарат
  • малинови кетони
 • Чрез повишената обмяна на веществата, вие ще изгорите повече мазнини, отколкото някога сте се надявали. Този продукт съдържа и малинови кетони, които също Ви дават енергия и забързват многократно метаболизма. L-карнитинът и малиновите кетони работят в синхрон за редуциране на телесното тегло, и могат да спомогнат за насърчаване на липолизата – В процеса на липолиза от мастните клетки се освобождават мастни киселини, които задоволяват енергийните нужди на организма.

  L-карнитинът е естествено срещаща се в организма аминокиселина, която играе важна роля в метаболизма на мазнините. Тя може да спомогне за постигане на по-добро здраве и повишаване енергийни нива, като също така допринася за освобождаване на складираните телесни мазнини , наречени триглицериди , в кръвния поток, където те се използват като енергиен източник. Carnitine Core не просто ще Ви помогне да изгорите нежеланите мазнини, но и ще Ви зареди с енергия!

  Начин на употреба на L-carnitine Core

  Вземете една мерителна лъжичка (всяка тубичка има такава мярка-чашка) или 15 мл от продукта 1-3 пъти дневно или директно преди интензивни упражнения.

  Обратно към раздел “Добавки”.

  Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

  E-mail бюлетин?

  Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

  моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

  който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

  Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

  Хранителни добавки Musclepharm

  Компанията за производство на хранителни добавки Musclepharm, успешно прикова моето внимание към редица от своите най-нови формули. Отделно от пускането...