N.A.F.A. – 16.04.2010

Днес, ден 5-ти от курсовете за персонален фитнес треньор по фитнес и диетолог по системата N.A.F.A. бе изключително атрактивен, вълнуващ, но и изморителен! Защо обаче?

Днес нашите 7 курсиста не само положиха и взеха своят практически изпит, но и се запознаха за първи път в живота си с понятието “Outdoor Fitness System” – фитнес сред природата. Което реално е и фитнеса, като концепция, спорт и начин на живот – с други думи, далече от гири, шумни зали и прашни постелки, аз заедно с Борис Чимев заведохме Владимир, Огнян, Антоанета, Благовест, Мартин, Мариела и Светослав на брега на Черно Море, за да изпитат на гърба си понятията – концентрация, баланс, уравновесеност, интензивност и общо физическо натоварване.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 11 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Но, нека споделя денят ни в хронологичен ред. Отново, много рано сутринта, с чаши кафе двамата с Борис потеглихме за фитнес залата, където ни чакаха курсистите. Леко напрегнати, заради практическият изпит, който им предстоеше, влязоха в съблекалните и след не повече от 10 минути, всички ние бяхме по фитнес уредите и пред гирите.

Подредихме три работни групи, като поставихме курсистите пред реални работни условия – по двойки и тройки, нашите ученици разиграваха фитнес сцени треньор-клиент и ние с Борис оценявахме тяхното поведение и знания от наученото. Останахме впечатлени най-вече от старанието и желанието, с което се занимаваха, от запомненото, наученото и приложеното. Чувството на добре свършена работа, от нас с Борис беше неописуемо. Нашият преди обяд в снимки:

Няколкото часа занятия в залата умори достатъчно курсистите и вече умората си казваше думата. Точно в този момент, ние заедно с Борис изненадохме всички, като запазихме специалитета ни за десерт – заведохме след кратък диетичен обяд учениците ни до брега на морето, за да проведем групова фитнес тренировка, за която изобщо и не подозираха!

Но, в крайна сметка това е N.A.F.A. – курс за създаване на кадри, които да работя с фитнес клиенти на открити, полеви условия, с подръчни материали, ако щете. обикновения гражданин, не го интересуват гирите, форсираните повторения, суперсериите, отрицателния калориен баланс и т.н.

Фитнес клиента ще се интересува все повече от начини за спорт на открито, за да елиминира стреса от тежкият ден и да открие дори разнообразие чрез фитнеса и по-правилни техники за физически тренировки с цел кординация, баланс и хармония. Следващият снимков материал е специално за вас, насладете му се, защото ние го направихме преди два часа – това е фитнеса, това е истината, това е N.A.F.A.:

Ето моят коментар след края на днешния хубав и прекрасен ден:

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви! Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга - 052/72 05 72. Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите "Хранене" и "Персонален фитнес треньор" тук.
И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

N.A.F.A. – 15.04.2010

Ден, след като нашите N.A.F.A. курсисти (Благовест, Владимир, Мартин, Огнян, Светослав, Антоанета и Мариела) издържаха теоретичният изпит за персонален треньор...