Omega-7 – 60 дражета NOW Foods

omega-7-now-foods

Какво е действието на Omega-7 на марка NOW Foods?

Омега-7 включва група ненаситени мастни киселини, които се превръщат във все по-интересен обект на различни клинични изследвания. В натурален вид, се съдържа в ядките макадамия, в плодовете на морския зърнастец (познат още като ракитник) и в рибите от студените морета.

Положителният ефект на Омега-7 върху здравето не подлежи на съмнение, а главна заслуга за това имапалмитолеиновата киселина. Тя не трябва да се бърка с близката по звучене палмитинова киселина, която се намира в палмовото масло и чието въздействие върху организма е коренно противоположно – увеличава риска от сърдечни заболявания и диабет! Палмитолеиновата киселина – точно напротив – има доказано антивъзпалително действие.

Многобройните клинични изследвания сочат, че палмитолеиновата киселина:

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

– намалява натрупването на лош холестерол

– увеличава нивата на добрия холестерол с до 85%

– подобрява преноса на глюкоза в клетките

– противодейства на негативните ефекти, причинявани на бета клетките от палмитиновата киселина

– противодейства на затлъстяването на черния дроб

– подобрява инсулиновата чувствителност

Натрупването на LDL холестерол е една от основните причини за възникването на сърдечни заболявания. Когато е в големи количества, той намалява притока на кръв към сърцето, натрупвайки се по стените на артериите под формата на восъкоподобни отлагания, познати като плака. Това натрупване може да доведе до коронарна артериална болест („запушени“ артерии) и високо кръвно налягане.

Омега-7 мастна киселина увеличава нивата на HDL („добрия “ холестерол), който разгражда образуваната плака, така че тялото да може да я „отмие“, запазвайки артериалните стени здрави и функционални. Омега-7 понижава нивата на CRP (С-реактивен протеин)

C-реактивният протеин е биомаркер за протичащо скрито възпаление в организма – т.нар хронично възпаление. Високите му нива са сред най-опасните рискови фактори за сърдечни заболявания и удари, тъй като често те могат да означават възпаление на самите артерии, дължащо се на натрупване на плаки. Омега-7 предотвратява както натрупването на плаки, така и развитието на възпалителни процеси в организма.

В редица случаи изброените по-горе заболявания и състояния, като сърдечни болести, високо кръвно налягане, натрупване на LDL холестерол и запушване на артериите, нарушения в инсулиновата чувствителност и др., могат да бъдат тясно свързани с покачване на теглото. Продуктът се предлага в един вид разфасовка – разфасовка от 60 дражета съдържа 20 дози.

Начин на прием на Omega-7 на марка NOW Foods

Приемйате от 1 до 3 дражета дневно, по 1 с храната.

От къде да закупя продукта Omega-7 – 60 дражета NOW Foods?

От физическия ми магазин, както и на адрес Omega-7 – 60 дражета NOW Foods тук.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Всичко за омега мастните киселини – рибено масло и ленено масло

Вместо въведение Като специалист по хранене и суплeментиране, винаги предлагам нова стратегия за приема на омега мастните киселини, съгласно последните...