Гладуване с отслабване – разбиване на мита

Някой сериозно ви е излъгал или него са излъгали, обучавайки го във висшето учебно заведение, в което е учил. Само за да завърша темата – аз познавам доктори, които не знаят какво е диафрагма … но както казах, приключвам темата “специалисти”.

Гладуването е неправилно и не води до отслабване! Липсата на протеин, мазнина и комплексен въглехидрат (в частност и прост) в една диета за отслабване е огромен пропуск. Можете да изтеглите още сега моята последната БЕЗПЛАТНО електронна книга “Фитнес и Хранене” и да видите в нея всички научни аргументи!

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

За на направите вашето отслабване успешно, направете следните стъпки:

  • по книгата изчислете Вашите нужни калории
  • по книгата, тези калории подложете в -30% дефицит
  • по книгата, направете Вашето меню на хранене, а не на гладуване!

Само по този начин Вие ще отслабнете трайно! И ще станете самият Вие специалист по хранене. А ако желаете експертно меню на хранене – поръчайте индивидуална програма на хранене (диета) с одит на междинните резултати (или по skype или на живи лични срещи)! Нещо, което не се предлага от никой друг! Визирам качеството на продукта, имитаторите – тях винаги ще ги има …

Белчо Христов

П.С. Самите митове за това “Трябва ли да се гладува?” са разбити в секцията “Хранене” на моята безплатна за сваляне книга. Хареса ли ви?

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Фитнесът и диетите вредят на ставите – разбиване на мита

Заседналият начин на живот (противно на схващането че фитнеса и диетите вредят) във връзка със съвременното ежедневие е безпрецедентно БЕЗУМИЕ,...