Партньори и представители на моята дейност

header

belcho_hristov

В навечерието на моят 10-годишен професионален юбилей, имам самочувствието да обединя всички мои контакти и бъдещи такива в едно общо цяло, наречено истинско здравеопазване! Моята търговска марка, под мотото “Thoughts become things”, създадено още през 2006-та година, ще работи в съюз с всички сериозни малки и големи компании, корпорации и физически лица, свързани с тясно с уелнеса, медицината, храненето, спорта и суплементарната индустрия.

Аз съм биолог по верою и образование. Аз вярвам, че човек със здраво стисната партньорска ръка може да помогне на повече хора. Сам достигнах до нещо, което не съм си представял и в най-смелите мечти! Желая повече, мога да дам много повече. Положих основата, ще изградя най-мощната и работеща партньорска мрежа, от която много хора всъщност имат нужда. Кой желае да е с мен?

Белчо Христов – C.E.O.

Много компании предлагат услуги и продукти, които подсказват във визитката си за здраве, продават своите услуги, хапчета, прахчета и продукти, както и много други неща. Малко компании ви предлагат завършен модел и работеща формула за здраве, превенция и дълголетие.

Аз, Белчо Христов, специалист по хранене, фитнес тренировки и суплементиране, намерих и ще работя с моите партньори и представители така, че да предложа на българския и световния пазар обща услуга и продукт, който/която да предлага единствено и правилно здраве! Всеки има нужда от това, нали за това работим ежедневно? За да сме здрави! Но знаем ли как? По какъв начин? Кои са продуктите? Чии са услугите? Има ли го всичко това на 1 място?

Права и задължения на всички мои партньори и представители

На всички мои партньори и представители, които са и ще са под шапката на търговска марка свързана с педантизъм, индивидуално отношение, знания и правилен подход, чрез услугите ми хранене, фитнес занимания и тренировки, както и храни и хранителни добавки, възлагам правото и възможността на всеки, да предлага моите услуги, в тясна и силна коаборация (съюз, екип): фирми и физически лица, които притежават предмет на дейност услуги и/или търговия с уелнес услуги или продукти за здраве, да бъдат част от моя екип.

otstupki

Всеки мой представител и/или партньор, ще ви разкаже в детайли, защо услугите и консултациите ми са най-индивидуалните и работещи формули, предлагани изобщо за страната и Европа, като по този начин работя с над 110 проблемни състояния и цели. Всеки мой представител или партньор, ще ви бонифицира със спорязумян преференциален процент (-% отстъпка), особено, ако за първи път ще сте мой клиент.

Аз също ще предлагам техните услуги, които на 100% допълват моята дейност – специализираните ми услуги при проблемни състояния, както и те да допълват чрез моите услуги и тези на компанията ми тяхната основна такава мисия и задача, пред своите клиенти – да помагат за здравето и визията на всеки. Това е страницата и мястотот в моята медия, която официализира кой е мой представител и/или партньор. Моля запознайте се с моя екип (в движение, тази секция на медията ще се надргражда, затова я следете ежеседмично):

1. Партньори

Партньори на моята дейност, могат и са компании и фирми, които предлагат уелнес услуги и продукти. Партньори са юридически лица, които са утвърдено име в бизнес средите:

partniori

nutrigen

Nutrigen BG (линк към офциален сайт)

С компанията НутриГен намерихме общи допирни точки. Това е корпарация, която предлага на своите клиенти ДНК тестове и анализи, чрез които всеки един може да научи кавко е закодирано в гените – как да се храним, какъв спорт да практикуваме и много други тайни, които никой до момента на теста и анализа, не е знаел! Дори и Вашият личен доктор. Компанията предлага официално всички мои видове специализирани услуги и програми, които могат да се закупуват на специална цена!

От моя страна аз предлагам техните услуги също: това са няколкото опции за ДНК анализи, които можете да откриете тук или закупите чрез мен, през страниците на моя онлайн магазин.

2. Представители

Представители на моята дейност, могат и са здравни консултанти, физически лица (не фирми), които предлагат уелнес услуги и продукти. Партньори са физически лица, които са утвърдено име в социалните среди:

predstavitel

– Добри Атанасов (линк към официален Facebook профил)

Добри е едно от най-познатите и разпознаваеми лица в българската спортната журналистика. Контактува със хора от сферата на професионалния спорт, професионални атлети и клубове. Обединяваме усилия с него, в посока намиране на решения, при хора в нужда от професионални и индивидуални програми на хранене, суплементация и фитнес стратегии. Заедно водим специфична рубрика с мое участие в предаването “Моркси Гонг” по Радио Дарик.

– Диляна Димова (линк към официален Facebook профил)

Диляна е счетоводител от град Варна, завършила е Икономическия университет (Варна) със специалност “Счетоводство и контрол”. Има дългогодишни интереси в сферата на здравословното хранене и здравословния начин на живот. Спорта и здравословното храненето заемат голямо място в живота й. А от скоро, тя прие поканата ми да представлява и да се занимава с промотирането на всички мои специализирани услуги, с цел да бъдем полезни на повече хора в нужда.

– Мариана Николова (линк към официален Facebook профил)

Собственик на “Healthy Fresh House” – Велико Търново, който е луксозен фреш бар за свежи смути продукти, протеин бар, пици и хлебчета от лимец и много други здравословни и диетични готови храни. Мариана е страстна почитателка на фитнеса. Участвала е на Бикини и фитнес турнирите тук, в страната. В момента е изцяло отдадена на своите кулинарни страсти и вкусни храни за своите клиенти. Тя е и мой представител на всички специализирани фитнес и уелнес услуги.

– Саша Топчов (линк към официален Facebook профил)

Той е собственик на частната школа за млади и перспективни баскетболни таланти “Стар Баскет”. Процесът на търсене на такива перспективни състезатели изисква освен специфични баскетбол тренировки и грижи по темата хранене и физическа подготовка. В тази връзка, Саша представлява моята дейност пред всички негови ученици и техните родители, които трябва да разберат ползите от правилно хранене и възстановяване още от ранна детска възраст. Работим съвместно с него чудесно по всички мои специализирани програми и услуги.

argir_argirov

– Аргир Аргиров (линк към официален Facebook профил)

Дипломиран отличник и студент по специалност “Храни, хранене и диететика” към Университет по хранителни технологии в град Пловдидв. Продължава след това своето следване с второ висше образование по специалност “Инструктор по хранене и безопасност на храните” към Медицински Университет отново в град Пловдив. Пълен отличник към курсовете ми за “Диетолог и персонален фитнес треньор” по моите програми за обучения. Аргир предлага моите специализирани програми сред своите познати и хора в нужда.

denica_subeva

– Деница Събева (линк към официална Facebook страница)

Лоялен клиент на компанията ми и собственик на холистичен център за алтернативна и бяла медицина, плюс козметични процедури, център “Джой” (град Варна) предлага и се занимава професионално с хора, които имат паническо разстройство, имат тревожност и така, чрез услугите си, клиентите на Деница получават разбиране и съвети за справяне с тези състояния. Центърът предлага пълния спектър от специализирани уелнес услуги и програми за всички настоящи клиенти, както и за всички бъдещи и потенциални такива.

georgi_baldjiev

– Георги Балджиев (линк към официален форумен профил)

Магистър биолог и магистър психолог. Понастоящем работи като консултант и терапевт в областта на тревожните и хранителните разстройства. Известно време, в резултат на отличното си обучение при мен в курсовете ми за “Диетолог и персонален фитнес треньор”, по моите програми за обучения, работи и в областта на здравословното хранене и безопасността на храните, а началото на трудовата си кариера започва като специалист в БАН – София. С настоящите си клиенти, освен психологическата помощ, предлага и моите специализирани фитнес и уелнес услуги с убеждението, че здравият дух може да се чувства най-добре такъв в здраво тяло.

zornica_garbacheva

– Зорница Гърбачева (линк към официален Facebook профил)

Работи като специалист по лазерни процедури в “Лазер Клиник” Париж, в град Варна. Зорница е мой официален представител, тъй като тя работи с много клиенти, които уважават грижите над тялото, полагат много усилия, тези грижи да са факт багодарение на редовни лазерни процедури. Тя консултира хората, кои и какви от моите уелнес пакети са удачни за техните цели и заедно работим в много добър тандем, тъй като нейните клиенти, завършват своята процедура по разкрасяване, чрез моите фитнес и диетични планове.

Важно до всички, които сте прочели всичко това (особено до всички мои бъдещи клиенти и настоящи такива), до тук: всички физически и юридически лица, които ще ползват отстъпките, придобити от моите представители и/или партньори се договарят в тесен професионален разговор със самите тях. Всички реални покупки на услуги, се осъществяват диретктно онлайн през страниците на моя онлйан магазин тук или на място, във физическия ми магазин тук. Това се налага, във връзка с каквото и да е било спекула с моето име и професионална репутация, както и с цел бързо и краткосрочно финансово облагодетелстване. Компанията ми и аз, зорко и своевременно следим такива случаи да няма! Ние работим в полза на клиента и неговите нужди.

Искаш ли и ти да си част от най-професионално създаденият и работрещ тандем и екип от услуги и продукти за цялата страна? Свържете се с мен през формата за контакт, долу, още сега!


Обратно към “Начална страница” тук.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви! Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за разговор с мен 052/72 05 72.
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.