Протеиновa питка за дюнер | Рецепти

За да направите всички рецепти от рубриката, следете калориметричната таблица, от която трябва да напаснете Вашите собствени количества храни. Рецептите са примерни, за да внесат разнообразие и допринесат за идеи в здравословното Ви хранене.

Ще ви споделя рецептата си за диетична питка за дюнер – високопротеинова такава. Отделно, вие вече можете да слагате каквото си поискате в нея (дори в питката можете да добавите и спирулина на прах, хлорела и много още видове суперхрани). Затова калориите, стойностите и ползи на протеиновата питка за дюнер са конкретни. Всичко останало не. Разбирате защо …

Нужни продукти за рецептата

 • Разбивате на блендер овесените ядки, за да станат на брашно. Изсипвате ги в купа, с яйчен белтък, разбивате и хомогинезирате сместа. През това, нагрейте тигат, в койти сложете 1-3 капки зехтин за готвене. Изпечете палачинката (питката за дюнера) за около 3-5 минути от едната и другата страна отделно.

  Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

  Ще се получи наистина високопротеинова и пълноценна от към протеин и въглехидрати пита за дюнер. В нея можете да добавите:

  • салата
  • дресинг: табаско, сосове и т.н.
 • Обратно към раздел “Хранене”.

  Белчо Христов

  Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

  Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

  Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

  И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
  BelchoHristov.Net

  E-mail бюлетин?

  Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

  моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

  който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

  Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

  Формула за изчисление разхода на енергия по време на фитнес тренировка

  Не веднъж съм казвал и споделям, че при работата ми с клиенти целя здравословното сваляне на килограми, когато се "горят"...