Могат ли наистина гейнърите да ви "омазнят", както се твърди?

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Протеинова рецепта с гейнър Lean MASS PURE NUTRITION

Потекоха ли ви лигите, да! И на мен! Това е особено вкусно! Но да се върнем на въпроса?

Могат ли наистина гейнъри да ви “омазнят”?

Под омазняване, разбирайте допълнително да качите килограми, телесни такива, не само мускул. С това важно уточнение, искам да ви задам и друг въпрос: следите ли си въглехидратите в диетата за покачване на мускулно тегло, когато и тренирате за мускулна маса?

Ако не, гарантирано ще се омазните! Това означава, че приемате твърде много калории. За мускулна маса запомнете следните правила:

  • яжте до 20-30% над калориите от калорийният минимум в повече
  • внимавайте въглехидратите да не съставляват повече от 60% от тези калории
  • тренирайте тежко – 8 повторения за малките мускулни групи и 10 за големите

Ако спазите тези правила и наистина тренирате сериозно, както и да се храните с възможно най-качествена храна, гейнърите няма да ви “омазнят”. Вижте сега и калоричният състав на тази рецепта, която споделих с вас в началото. Е – за мен, това са идеалните пропорции въглехидрати/протеин/мазнини.

Приети след тежка фитнес тренировка или друг спорт (баскетбол, волейбол, лека атлетика и др.) специално този гейнър Lean MASS на американската компания PURE Nutrition ще бъде идеален за мен, вас или изобщо тези цените на мускулната маса, които са в етап на трупане на мускули. Тук визирам и хората, които не спортуват, а имат проблемно тегло – поднормено такова.

В тази връзка анонсирам и споделям приятните си впечатления от PURE Nutrition, че вече е създала новият си продукт, малко след излизането на изотоничната им напитка за спортисти ISO MAX. Сега Lean MASS е поредното тяхно добро попадение.

Обърнете внимание във съдържанието и съставките на продукта – във 1 доза, са събрани 15 грама бленд от суроватъчен протеин, който включва суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат и хидролизат. Към формулата на Lean Mass са добавени и пълен спектър от витамини – целият б-комплекс, витамин C и витамин Е. Витамините участват пряко в енергийния метаболизъм и ензимните реакции, както и подпомагат тонуса и възстановяването на тялото.

И моята наистина изненада: микс от фруктоза и малтодекстрин, които са бавноусвоими въглехидрати и преминават през директно черния дроб и запълват енергийните депа на мускулите (гликоген). А от друга страна, този микс е подсилен от декстрозата и царевичното нишесте (waxy maize starch), които са бързи въглехидрати и запълват мигновено глюкогена в мускулите, което създава подходяща среда за изграждане на мускулна тъкан.

Наистина, чрез тази формула, този продукт е обещаващ и пристига съвсем скоро. Препоръчвам го в аванс на всеки, който желае ценна мускулна тъкан. Lean MASS няма да ви омазни, да, както го правят други формули гейнъри, които не използват в суровината си точно тези съставки. Т.е., аз отговарям на въпроса от двете гледни точки – така е коректно. На останалите ваши въпроси, ще отговоря с най-голямо желание, когато се видим в моят магазин. Или ми пишете, ако използвате онлайн варианта на магазина ми.

До скоро!

Белчо Христов

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Кои са основните причини за липса на релеф? Част II – прекалено много специфични фитнес движения.

Като първа основна грешка ви споделих и показах, че това е грешно изпълненото кардио. В тази част II ще ви...