Среща с BelchoHristov.Com в София | Новини

В неделя сутринта положих старт на моята не малка национална обиколка, чиято оснавна цел е да се запозная лично с читатели, клиенти и фенове на моят личен блог BelchoHristov.Com.

belchohristovcom_851

Вълнуващо пътуване, 500 км в размисли и среща с мои последователи – с това ще запомня 03.05.2009.

belchohristovcom_852

Премалял от глад (останах 6 часа без храна заради пътуването) за пилешко месо, предвидливо отидох един час по-рано в заведение “Дивака”, което се намира зад Площад Славейков. Разбира се, навсякъде където съм, се старая да се придържам към диетата си.

Поръчах си порция пиле на грил, картофено пюре и разбира се шопска салата. Бутилката минерална вода не ми се размина. И лека полека, хората започнаха да прозвъняват и да се събираме!

belchohristovcom_853

Чак сервитьорките в заведението им стана странно, какво е това мероприятие … не се сдържаха и попитаха. Някои от тях стояха неотлъчно до ъгълчето на залата, за да слушат моето ревю на двата ми тогавашни електронни продукта: “Кардио атака” и “Мускулна маса с GH”. Подготвен предвидливо с визитки, раздадох на целият персонал и най-накрая се оказа, че и от там имам посетителски интерес – една млада дама е чела доста неща, но преди време.

Хубавото на всичко това, за мен бе, че абсолютно импровизирано разгърнах темите за плавното и здравословно отслабване, за храненето, за стреса, с който събуждаме тялото ни към прогрес (за фитнес тренировките конкретно), както и темите за покачване на чиста мускулна маса.

belchohristovcom_854

Извинявам се пред всички, че гласът ми беше малко паднал, но считам, че почти тричасовият диалог, който проведох с вас даде резултат и отговорих на вашите въпроси. Разбира се, имаше и чисто лични такива, за което разбирате, защо говорех малко по-лаконично – но, за да се задават, е ясно едно за мен – вие ми гласувате доверие и искате да ме опознаете! Ще ви дам тази възможност, защото срещите тепърва предстоят. Живот и здраве, ще направя тези обиколки традиция. Със всеки път те ще стават по-добри и никой няма да е лишен от моето внимание!

Изказвам благодарност на хората закупули лично от мен и на място тренировъчните ми програми и продукти. Бях се приготвил както стана и в анонса ясно, че специално гостуващите, ще получат доста привилегии, една от коите е гарантирана -25 % от цената на фитнес услугата. В бонус, подготвям DVD формата на видео клиповете ми още от утре (по предложение дошло от компютърните спецове на срещата). Защото не можах да събера 900 MB в един диск.

belchohristovcom_855

belchohristovcom_856

belchohristovcom_857

belchohristovcom_858

Щастлив съм. От всичко – от уважението на присъстващите, от това, че бях изслушан и разбран. Нека тези мои последователи (абсолютно не случайно го казвам така) отидат до фитнес залата и пробват програмите ми. Нека останалите видят разликите в техните тренировки, в техните медотики – нещата с които те се съгласиха, за да пречупят стериотипите! Ерата на клишираните фитнес програми свърши!

Идва времето, в което аз ще ви покажа пътя как да тренирате – това право ми го дават както образованието и сертификатите, така и моят опит и още нещо много важно – аудиторията ми става прекалено голяма с всеки изминал ден – аз трябва да ви науча! Защото времето е твърде скъпо, за да си го губите! Считам този старт в обиколката за изключително успешен. Това ми дава повече сили – защото истината си е, че ме чака още много път и километри. До тук съм с 1 000 навъртяни такива!

belchohristovcom_859

По предварителни данни, очаквах повече хора да се съберат – съдя по е-мейлите и лични разговори с познати. Предполагам е излязло нещо в последният им момент. Да не губят надежда, аз ще се върна. Но това запазвам като изненада. След заведение Дивака, част от компанията (включая и себе си) се премести отново в друго заведение – диетата си е диета – яде се на всеки 3 часа! Отново наблегнах на пилешкото, но заради вече по-късния час избрах фибрите, пред въглехидратите. Разговорите продължиха до към 21ч. След което се отправих към хотелската си стая.

Там разбира се не ме чакаше сън – едва един душ време и телефона пак звънна – айде пак на среща – но този път със стари познати. И така, близо 36 часа не съм мигнал. Пътуването навръщане беше отвратително – повреда в накладките и спирачната система на автобуса за малко да не ни вкарат в беля. Слава Богу, макар и със голямо закъснение, пиша сега тези редове. Гледам си с апетит порцията месо и зеленчуци, удрям глава сън и тежкият ми работен ден продължава още утре в 5.30 сутринта! Празници ли – нали искате професионализъм – ще ви го осигуря! Аз нямам умора, защото вас ви има! Поклон пред всички вас!

Обратно към раздел “Новини”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Срещи с BelchoHristov.Com по градове | Новини

Всяка неделя, от 03.05.2009-та ще гостувам във всеки голям град на България! Обявявам официално този старт за град София. Абсолютно...