RapidCuts Femme – Allmax Nutrition

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Rapid-Cuts-Femme-Allmax-Nutrition

Зелено кафе, фат бърнър, дамска серия – звучи вълнуващо, нали? Малко преди това, искам да синтезирам това:

С навлизането на бързата храна и хранене, в големи порции, изядени на крак, света става хранително инертен, от здравна гледна точка! Света се превръща в нещо невиждано до сега. Удвоил се е дела на затлъстелите хора. Сравнено с далечната 1980 г., през 2015 г. на земята ще има точно над 2 милиарда хора с проблемно тегло! 700 милиона хора от тях ще имат риск от смърт – заради затлъстяването!

Запушени артерии, високо кръвно налягане и кръвна захар, лошо на здраве на ставите, по-бедно на кислород кръвообращение и обща летаргия се разглежда от мнозина като неизбежен компромис за дългите работни часове работа по работните места и … липсата на грижи, заради тези – същите дълги часове работа!

Мисля, че трябва да се сложи край на всичко това! В моята работа, основна мисия е да уча читателите си, как да се хранят и спортуват здравословно. Работя с клиентите си още по-целенасочено, а в моята част от работата – изучавам самия аз още и още темата и метерията, за да анализирам, да продължавам да помагам и т.н. Точно така се появи и интересът ми към един конкретен продукт. Той е изцяло за дамите създаден, на база зеленото кафе.

Екстракт от зелено кафе, фат бърнър и отслабване

Преди започна ревюто на RapidCuts Femme, ето някои основни момента около ползата и употребата на зелено кафе:

  • Зеленото кафе намалява отделянето на глюкоза в кръвния поток след храна и принуждава организма да гори мазнини, за да се снабди с енергия!
  • Зеленото кафе засилва мастния метаболизъм в черния дроб! Изчиства всички ненужни вещества!
  • Зеленото кафе намалява апетита. Така че ще ви се яде по-малко и ще се засищате по-лесно! Това позволява да контролирате всяка хапка и без проблем да спазвате Вашата диета!
  • Зеленото кафе е мощен антиоксидант – много изследвания доказват способността на зеленото кафе да регулира кръвното налягане и кръвната захар!

RAPIDCUTS Femme с екстракт от зелено кафе е изцяло естествена добавка за отслабване, която е проектирана с една единствена цел – да Ви помогне да създадете бързо и трайно красиво тяло, да го стегнете и тонизирате чрез загуба на излишните мазнини. Уникалното съчетание на два високоефективни и мощни комплекса в RAPIDCUTS Femme, които работят в синхрон, Ви спомага да стопите мазнините на клетъчно ниво и драстично да намалите хормона на стреса кортизол. С RAPIDCUTS Femme, можете да очаквате да загубите нежеланите телесни мазнини и да стегнете тялото си за около 12 седмици!

RAPIDCUTS Femme е първата в света женска хранителна добавка за изгаряне на мазнини, предназначена да премахне складираните телесни мазнини с невиждана досега скорост. RAPIDCUTS Femme разполага с нова модерна 3-степенна технология за изгаряне на мазнини, наречена TRI ™. Този революционен подход, насочен към цялостната трансформация на женското тяло поставя нов, висок стандарт в науката за намаляване на мазнините. От момента, в който сте приели RAPIDCUTS Femme, Вие ще почувствате как той работи, за броени дни ще видите резултатите.

Чрез RAPIDCUTS Femme, Вие ще преминете през три стъпки, които ще пренасочат мазнините и ще Ви помогнат да отслабнете, както никога преди!

1. Стъпка – RAPIDCUTS Femme включва специално TARGET съединение, предназначено да спомогне процеса на изгаряне на мазнини чрез ефективно управление на хормона кортизол в нашия организъм. Кортизолът е хормон в човешкия организъм, който започва да се произвежда, когато човек се намира в стресова ситуации. Този хормон ускорява натрупването на мазнини в коремната област. Кортизолът оказва влияние и върху метаболизма – понижава скоростта на обмяната на веществата. Клиничните изследвания на това ключово съединение (известно като Sensoril ® – то е толкова добро, че печели два американски правителствени патенти 6,153,198 и 6,713,092) доказват, че то намалява нивата на кортизол в тялото с 26%. Допълнителните ключови съставки помагат за стабилизиране и поддържане на нивата на инсулина и метаболитната функция.

2. RAPIDCUTS Femme RELEASE, е една мощна смес, предназначена да подпомогне отделянето на мазнините от трудните области, като задейства процеса на липолизата. Една от ключовите съставки в RAPIDCUTS Femme, ForsLean ®, е толкова ефективна за изгаряне на мазнини, че заслужено получава от правителството на САЩ патент номер 5804596 (можете сами да се убедите в това!). Тя активира отделянето на натрупаните мазнини, които са заключени в клетъчните рецептори, като изпраща сигнал до мастните клетки, чрез който се освобождават складираните мазнини. След като се освободят мастни киселини, RAPIDCUTS Femme преминава към етап-3 (IGNITE), където те се изгарят.

3. IGNITE – Това е последният етап от процеса на изгаряне на мазнини чрез RAPIDCUTS Femme. Той е проектиран така, че чрез него да се възпламенят и премахнат разпространените мастни киселини. Клиничните изследвания показват, че ключовата съставка в IGNITE увеличава изгарянето на мазнини с 25%. IGNITE е последната стъпка в процеса на изгаряне на мазнини и ефективно гарантира естествено освобождаване от мазнините.

RAPIDCUTS Femme е идеално допълнение към ISOfemme протеиновите шейкове, създадени специално за Вас – жените. Или към техните протеинови рецепти, в които участвах и за които писах тук: протеинови палачинки с Isofemme.

Какво е това, което прави RAPIDCUTS Femme различна от останалите подобни хранителни добавки?

Продукта е изключително и само за жени точно като вас, които искат да трансформират тялото си и да преобразят живота си. RAPIDCUTS Femme е много над всички други добавки за отслабване, тъй като това е продукт, който може ефективно да Ви помогне да управлявате и регулирате теглото си. За разлика от много други продукти за отслабване на пазара, Вие трябва просто да вземете една бързоосвобождаваща се капсула два пъти на ден и неусетно ще забележите ефекта. RAPIDCUTS Femme също съдържа изключителна патентована смес, наречена Sensorilean ™, преодоляваща хронично високите нива на хормона на стреса кортизол, който може да е причина за Вашето наднормено тегло.

Нормалното ниво на кортизола спомага за поддържане на жизненоважни функции и спомага за горенето на мазнините, прекалено високото му отделяне гори много мускулна тъкан, забавя метаболизма, намалява нивото на тестостерона, забавя функцията на щитовидната жлеза и стимулира натрупването на подкожна мазнина.

Революционната Sensorilean смес помага да се балансира нивото на кортизол в тялото и Ви помага най-накрая да загубите точно толкова килограми, колкото искате.

В действителност, едно 8-седмично проучване установява, че ключовата съставка в Sensorilean драстично намалява нивата на кортизола с 26%! RAPIDCUTS Femme е първата женска хранителна добавка, която открива и изгаря нежеланите мазнини във Вашето тяло. Нейната 3-степенна технология за изгаряне на мазнини е тази, която прави продуктът RAPIDCUTS Femme наистина уникален и довежда загубата на тегло до следващо ниво.

Накратко, RAPIDCUTS Femme не е някаква обикновена, посредствена добавка за отслабване!

Ако искате да изпитате истински резултати, да можете да ги видите и “пипнете”, просто вземете RAPIDCUTS Femme още днес! Нищо не работи по-бързо!

Какво е Sensorilean?

RAPIDCUTS Femme съдържа естествено получен билков екстракт, наречен Sensorilean, който е уникална смесица от екстракти, подпомагащи загубата на тегло, който не се среща при никой друг продукт на пазара! Тази авангардна формула е индивидуално защитени от три отделни патента и съчетава идеалните количества от ForsLean ® и Sensoril ®, които превръщат този продукт в идеалното решение за всеки, който иска за се отърве от нежеланите мазнини. Активната съставка в ForsLean ® активира ензим, който стимулира мастните клетки, да бъдат разбити на клетъчно ниво и да се използват като енергия, която може да помогне да се увеличи скоростта на метаболизма и термогенезата – представлява изгарянето на калории чрез отделяне на топлина.

RAPIDCUTS Femme с нова модерна 3-степенна технология за изгарянето на мазнините, наречена TRI ™. Този революционен подход, насочен към трансформация на женското тяло поставя нов стандарт в науката за намаляване на мазнините. От момента, в който сте приели RAPIDCUTS Femme, Вие ще почувствате как той работи и ще забележите трансформацията на тялото си само за броени дни.

Как да приемате RapidCuts Femme?

how-to-use-rapidcuts-femm-allmax-nutrition

Приемайте по 1 капсула преди тренировка и още една, в другата част на деня! 1 капсула е достатъчна, поради силно концентрирания състав. След 21-вия ден, направете пауза от 7 дена. Повторете за максимален ефект още една опаковка. Не използвайте повече от 2 месеца подред този продукт. При прахообразната формула на продукта, тази на сашети, използвайте само по 1 пакетче дневно, като единия прием е преди тренировка, а в почивни дни сутрин, между закуската и обяда ви.

От къде можете да закупите продукта RapidcutsFemme?

От физическия ми магазин, както и от онлайн магазина ми RapidCuts Femme тук.

Справочна литература

1. Blum, J., Lemaire, B., &Lafay, S. “Svetol®, a decaffeinated green coffee extract, decreases the glycemia after an oral glucose test tolerance,” Nutrafoods, Submitted (2007)

2. Dellalibera, S., O. Lemaire, B., & Lafay, S. “Le Svetol®, un extrait de caf? vert d?caf?in?, induit une perte de poids et augmente le ratio masse maigre sur masse grasse chez des volontaires en surcharge pond?rale,” Phytoth?rapie, 3 (2006), 1-4.

3. Farah, A., Monteiro, M., Donangelo, C., & Lafay, S. Chlorogenic Acids from Green Coffee Extract are Highly Bioavailable in Humans J. Nutr. December 2008 vol. 138 no. 12 2309-2315

4. Vinson, J., A. Burnham, B., R. Nagendran, M., V. Randomized, double-blind, placebo-controlled, linear dose, crossover study to evaluate the efficacy and safety of a green coffee bean extract in overweight subjects Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity: Targets and Therapy 2012:5 21–27

5. Lafay, S., Henry-Vitrac, C., Merillon, J., & Vitrac, X. “Svetol®, a decaffeinated green coffee extract inhibits hepatic Glucose-6- phosphatase,” J Agric. Food Chem., Submitted.

Магазин-Белчо-Христов-Хранителни-добавки-Варна

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Одит към диета и/или фитнес програма

Какво представлява одитът? Одитът към моите фитнес услуги е едно мое революционно откритие във фитнес услугите. Първи, да - смело...