Raspberry Ketones – SAN

raspberry_ketones_san

Какво е Raspberry Ketones на SAN Nutrition?

Тoва са малинови кетони, които ускоряват клетъчния метаболизъм! Малиновите кетони повишават нивата на адипонектин, естествен хормон регулиращ множество метаболитни процеси в организма, включително нивата на глюкоза и разграждането на мастните киселини. Което означава, че малиновите кетони индиректно подобряват и нивата на кръвна захар в огранизма ни.

Малинови кетони Raspberry Ketones – SAN засилват разграждането на вече натрупаните мазнини в тялото! Често, натрупването на мазнини са зоните на дупето, паласките, малкия таз, задната част на бедрата. Не забравяйте, че по-малкото количество мазнини подобрява лимфния ток, кръвообръщението и обмяната на вещества. Или – бърз метаболизъм = здраве! Малиновите кетони контролират апетита! Това става и индиректно, заради намалените съдържания на глюкоза в кръвта.

Начин на прием на Raspberry Ketones

Начинът на прием на прием на малиновите кетони на SAN Nutrition е строго индивидуален. Въпреки това, мога да осредня дозата – от 3 до 6 капсули дневно. Тъй като се занимавам и с болни хора, дозите на малинови кетони могат да са по-високи! Но стандартно, за прочистване на тялото, можете да ползвате 3 капсули дневно, приети със закуската, обяда и вечерята. Със самата храната.

От къде да закупя продукта?

От фирмения ми магазин с оригинален произход: влезте на Raspberry Ketones – 90 капсули SAN тук.

Справочна литература

1. http://sann.net/products/raspberry-ketones/

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви! Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга - 052/72 05 72. Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите "Хранене" и "Персонален фитнес треньор" тук.
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Храненето след 18 часа – разбиване на мита

Здравейте Деси, да - много често се сблъсквам с този въпрос (проблем). Той си е наистина мит! Накратко - всичко...