Какво ми „причини” BelchoHristov.Com?

Здравейте,

аз се казвам Стефан Очипалски и съм от град Кюстендил. В момента уча и съм трета година студент във Варна. Причината за да потърся помощта на г-н Христов бе здравословното ми състояние.

Между 6 и 7 клас само за няколко месеца порастнах 18 см, което оказа влияние върху ставите ми. Имах проблеми (болки) с коленете, кръста и гърба, след открита алергия към „всичко” започнаха проблеми и с очите. С времето нещата малко утихнаха. През годините тренирах много разнообразни спортове плуване, футбол, лека атлетика, карате и т.н., които от натоварването само бяха влошили нещата.

Започна се едно лудо обикаляне по ортопеди и очни доктори. Диагнозата ми бе – липса на смазка в колянна става и кифоза (прегърбване напред), а за очите и до ден днешен никой неможа да ми каже какво ми е. След всичките доктори и стотици хапчета и мехлеми нямаше абсолютно никакъв ефект, които ме накара да потърся някакъв друг вариант за лечение .

Един от професорите, при който ходих в София ми каза, че имам слаборазвита мускулатура и от това ми идват доста от проблемите. Стъпката, която предприех беше (както много други) да търся в Интернет. Така попаднах на Белчо Христов лицензиран персонален треньор по фитнес и лицензиран диетолог. Отначало си помислих, че е поредния самозванец, но след като изчетох няколко пъти блога му установих, че първото ми впечатление е било погрешно и наистина си разбира от работата.

Веднага се свързах с него и ми беше насрочена среща в салон за красота „АМАРАНТ”, където е неговото фитнес студио BelchoHristov.Com. Срещата с него протече учудващо професионално. Беше много спокоен и показа, че мога да му имам доверие. Изслуша ме много внимателно след, което ми каза с какво и как може да ми бъде полезен – с изготвяне на диета, индивидуални тренировки в салон за красота „АМАРАНТ” и за по- бърз ефект хранителни добавки.

От октомври месец 2009 започнах тренировки. Никога преди това не бях ходил на фитнес. Тренировките ми бяха съобразени с моето здравословно състояние и бях под непрекъснато наблюдение и контрол от негова страна. Още след първия месец започнаха да се усещат промени. Мускулите по цялото тяло започваха да се стягат, усещах как мускулите на гърба опъват гръбначния ми стълб и стоях по-изправен, болките в коленете намаляха.

Тези резултати ме нахъсаха да бъда още по стриктен в диетата, започнах да се интересувам повече от фитнес и като цяло от здравословния начин на живот. Спрях газираното, пърженото, всякакви закуски от типа хамбургери, дюнери и т.н С всеки изминал месец се чувствах по-добре и по-добре.

След половин година от започване на тренировки ми бе предложена програмата „Мускулна маса с GH”, както и да сменя мястото на тренировки. Започнах да ходя в фитнес залата, която Белчо посещава и пак под негово наблюдение продължих по новата програма. Резултатите бяха удивителни. Диетата, фитнес програмата и добавките даваха резултат с всяка изминала седмица не само здравословното ми състояние се подобри, но и физическото.

Свалих доста сантиметри от бедрата, ханша и талията, но започнах да качвам в ръцете, гърба, гърдите виждах как плочките на корема почнаха да „напират да видят бял свят”. Вече след почти една година от започване на тренировки аз се чувствам нов човек. Физиката ми е коренно променена, а здравословното ми състояние повече от задоволително вече стоя изправен, коленете не ме болят и най-фрапиращото, е че отшумяха проблемите с очите. Явно след спазването на диетата и хранителни добавки, които включваха голямо количество витамини са повлияли и на проблеми, които не са били пряко свързани с основната ни цел (колене и гръб).

Знаем обаче, че всяка една предлагана услуга се заплаща. Цената отначало ми се стори малко висока в сравнение с конкурентите на г-н Христов, но сега вече след като резултата налице мога да кажа, че всяка стотинка е похарчена по най-добрия начин. Даже както казва г-н Христов „това са вложени” пари в здраве и физика.

Белчо Христов е един изключителен професионалист, умее да подхожда по най-добрия начин, за да предразположи клиента и наистина да му покаже, че той е правилния човек. Вече мога да твърдя, че Белчо освен като професионалист е добър като човек и като приятел. Най-се гордея с факта, че и аз можах да му бъда полезен с нещо. Помогнах му с направата на картинките на фитнес упражненията за най-новата му книга „50 фитнес упражнения” и че ще бъда един от най-новите N.A.F.A курсисти.

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив