Фитнес семинар и участия BelchoHristov.Com – 15-16.07.2010, гр. София

Първият фитнес семинар BelchoHristov.Com, посветен на едноименната електронна трилогия BelchoHristov.Com вече е факт! Той се проведе в град Варна и събра читатели на медията от всички възрасти и социални групи – мъже и жени от 16 до 50 годишна възраст.

Това беше и моето желание, на база предварително планиране и подготовка и затова, аз съм изключително щастлив за невероятният старт на тези уникални като съдържание, начин на провеждане и отзвук фитнес семинари! Къде ще е следващият фитнес семинар на тема „ХРАНЕНЕ“? Това е град София, на 15.07.2010 г.

Електронната трилогия BelchoHristov.Com е авторски фитнес проект, който представлява публикувани в електронен формат лични виждания, аргументи и стил на работа, анализи, личен и споделен опит от фитнес клиенти възгледи върху три основни компонента за фитнес резултатите ви:

  • хранене
  • фитнес тренировки
  • хранителни добавки

Къде ще се проведе фитнес семинар BelchoHristov.Com в град София?

Семинарната зала на хотел „Будапеща“ на 15.07.2010 г. ще бъде специално оборудвана и подготвена за фитнес семинар. Подходящата атмосфера, мултимедия и перфектната организация ще са гарант за вашите незабравими 120 минути участие във фитнес семинар BelchoHristov.Com на тема: „ХРАНЕНЕ“.

Фитнес семинарът ще включва:

  • Какво са белтъчините, въглехидратите, мазнините, фибрите и свободните радикали?
  • Защо е важна водата?
  • Кои са причините българите да са втори по затлъстяване на подрастващото население в света?
  • Хранене при подрастващи и възрастни за покачване на чиста мускулна маса и оформяне на тялото;
  • Хранене за редукция на тегло и коя е правилната диета за Вас;
  • Кои са 3-те златни ключа за отключване успеха на Вашата диета?

Отделно, фитнес семинара ще включва:

  • Възможност за задаване на ваши важни въпроси по темата хранене лично към мен;
  • Ревю на хранителните режими BelchoHristov.Com, както и ревю на работещите и даващи резултат фитнес продукти BelchoHristov.Com;

Още веднъж, фитнес семинар BelchoHristov.Com – 15.07.2010, град София, ще се проведе във хотел „Будапеща“, от 19 часа. Тук е картата, по която можете да се ориентирате много добре, къде ще се проведе мероприятието.

Кой може да присъства на фитнес семинар и как става записването за участие?

Фитнес семинар BelchoHristov.Com на 15.07.2010, гр. София, от 19 часа е за всеки, който иска да чуе лекция на тема „ХРАНЕНЕ“ водена лично от лектор-лицензиран фитнес консултант с богат личен и практически опит с фитнес клиенти, от лектор, създал най-добрият корпоративен блог за България, по оценка на публиката!

Записването за участие е задължително предварително и започва още от дата 28.06.2010 и ще продължи до 12.07.2010 г. включително. През формата за контакт, в полето „Относно“, напишете „За записване на фитнес семинар“, а в полето „Вашето съобщение“, оставете вашите три имена и конкретен и коректно зададен адрес и телефонен номер за обратна връзка.

Чрез куриерска фирма Interlogistica ще получите пратка от мен, на стойност 25 лв, в която ще се съдържат електронна книга ТОМ II – „ХРАНЕНЕ“ (на която тема ще е фитнес семинарът) и фитнес метърче BelchoHristov.Com. Доставаката е за сметка на потвърдилият участие. Пазете този документ, защото той ще е и автоматично талон за – 20 % отстъпка от стойността на фитнес продукт BelchoHristov.Com, който можете да закупите веднага и на място след самият край на фитнес семинар BelchoHristov.Com. Стърахотно, нали? С моята лекционна част и похвати, аз ще ви покажа, че владея материята и знам как да я приложа във вашето меню, знам как да изготвя и вашата тренировъчна фитнес програма и знам, как да ви се предложа за ваш фитнес консултант! А вие желаете ли това? Покажете ми го с присъствие и активност! Варненци го доказаха, сега вие от София сте на ход.

Защо мога да закупя фитнес продукт още на самото ми участие?

Защото на самият семинар ще ви запозная с 3-те златни ключа, за успех на вашата диета и/или програма. Аз ще ви ги „дам“ на 15-ти, а вие сами прецените, дали искате да „преминете“ през тази вратата водеща към правилният ви път, в търсенето на фитнес резултати и здравовловен начин на живот!

„3-те златни ключа” за отключване успеха на Вашата диета са: четене, учене и приложение.

Ключ # 1 – Четене

Къде и какво да четем? – следете и четете всички мои публикации в секциите “Хранителни режими”, ревютата на продукти в секцията “Хранителни добавки”, авторските рубрики в секцията “Други”, както и всичко свързано с храненето в блога за фитнес BelchoHristov.Com. Не подлагайте на съмнение информацията, която публикувам – аз заставам пред всички вас с моят опит, богата клиентска база и биологическо образование. Личният пример е най-силното ми оръжие, честността ми към вас – също! Но с четене, вие получавате истината. Блогът BelchoHristov.Com е и ще е място за качество. Затова използвайте винаги ключ # 1 в своето ежедневие, ако искате да получавате и намирате информация за храненето.

Ключ # 2 – Учене

От къде и какво да учим? – ще учите материята, която публикувам, за да се усъвършенствате. Предоставям ви прекрасен богат “Архив” от статии с много картинки и видео клипове. Учете информацията, която споделям безплатно в моят блог, защото аз искам да ви давам. А ако искате фитнес резултат, използвайте и този ключ!

Ключ # 3 – Приложимост

Разбира се, когато прилагаме теорията в практиката ни, всичко се подрежда и получава. С други думи, нужни са конкретни действия, за да материализираме нашите желания. А те какви могат да бъдат? Да променим нашата визия, нали така? Прочитайки дори моята електронна книга „ХРАНЕНЕ“ ТОМ II, която ще получите и в лекционен вид на семинара, ще разберете, че всичко стои в основата на храненето. Ето затова, използвайте и този златен ключ – прилагайте моите диети в ежедневието! Заедно с другите два ключа – четене и учене, вие “отваряте вратата” към вашите желания! Ако те са да покачите мускулна маса или да стегнете тялото и то да бъде изваено като от длето, то прилагайте и пак прилагайте, ден след ден! Само и единствено вашите конкретни действия, на база наученото и прочетеното, ще материализират вашите желания и мечти! Звучи ви познато, нали? Ето затова моето фирмено мото гласи:

Моите конкретни авторски, уникални, иновативни и приложими в ежедневието фитнес продукти за ключалката на врата към вашите несбъднати все още цели. Използвайте 3-те златни ключа по-горе, за да материализирате тези ваши желания. Аз идвам, за да ви покажа как!

16.07.2010 г. BelchoHristov.Com гост в магазин за добавки „BodyArt“ – София

Ден след приключване на фитнес семинар BelchoHristov.Com, аз ще бъда цял работен ден на ваше разположение, от 10.30 до 20.00 часа в магазин за хранителни добавки и спортни храни „BodyArt“ – София. Магзинът се намира на бул. „Витошка“, с вход от към ул. „Доспад“.

Всеки мой читател и/или фитнес клиент, който е присъствал на семинара ми или не е успял да дойде, може и има право да закупи в мое присъствие спортни храни, хранителни добавки и фитнес аксесоари. Лично аз ще ви насоча в избора на продукт, ще ви обясня как да го приложите в ежедневието си. С други думи:

Можете да закупите хранителни добавки за покачване на тегло, за загуба на мазнини или за здраве и тонус, като получите безплатно моята подкрепа, съвет, насока, препоръчка, консултански опит и по-високо самочувствие, защото ще бъдете обслужен от фитнес бранд # 1 в България! Вие ще сте спокойни в избора на продукти, дори и това да ви се случи за първи път!

Очаквам ви и ви обещавам незабравими мигове, от които само и единствено можете да се възползвате – започнете от ключ # 3 – приложете в действие! останалото е моята задача, моя отговорност, моя професия, която доказвам, че върша със сърце! Нека стисна ръка на живо с всеки един от вас? Съгласни сте, нали?

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив