Безплатна електронна книга "50 фитнес упражнения" от BelchoHristov.Com



Уважаеми читатели на BelchoHristov.Com,

имам желанието да ви уведомя, че съвсем скоро ще бъде готова най-новата ми електронна книга: „50 фитнес упражнения“ към електронната поредица от книги BelchoHristov.Com. До момента съм написал и са готови:

както и ежедневно и по малко работя по електронна трилогия BelchoHristov.Com:

Тази електронна книга, „50 фитнес упражнения“ ще бъде безплатна за всички! О, да! Защо? Защото искам всички мои читатели да се запознаят с правилната техника на фитнес упражненията и най-вече да разберат кога един лек наклон, положение на китките, начин на стъпване и заемане на позиция могат или да направят вашата фитнес тренировка ефективна или да я провалят!

Книгата ще съдържа 50-те най-важни и популярни фитнес упражнения, за всички мускулни групи:

  • гръдна мускулатура
  • гръбна мускулатура
  • бедрена мускулатура
  • раменна мускулатура
  • мускулатура на мишниците
  • коремна мускулатура

Най-важното в тази книга и най-уникалното ще бъдат авторските фитнес картинки. Виждате и сами, това са фитнес картинки, на които модел съм самият аз, а с допълнителни стрелки и помощ от страна на дизайнер, ще бъдат визуализирани така, че да са във ваша полза и услуга, както казах напълно безплатно.

Самите фитнес картинки ще са цветни, с воден знак логото на медията BelchoHristov.Com и желанието ми е, когато те се свалят от тук с команда „copy“ & „paste“, логото на медията да се разпространява навсякъде, където вие пожелаете. Защото както поисках, BelchoHristov.Com искам да е гарант за научно доказано фитнес качество без еквивалент, а защо не и за цял свят – човек е точно толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Тези картинки ще бъдат автоматично добавени и ще сменят досегашните, които ползвам за моите авторски фитнес продукти. Подкрепа в това начинание, ще получа от Стефан Очипалски и Теодор Баев – хората, които ще се занимават с обработката на снимките и тяхното визуализиране (можете да видите демо варианта на корицата).

Харесва ли ви идеята и новината? Очаквам да видя вашите коментари тук, защото както казвам, всички вие сте причината, поради която продължавам и искам да работя в тази сфера – сферата на утвърждаването на бранд, който да е във ваша полза и услуга!

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив