Мая Маринова – споделено мнение на фитнес клиент

За BelchoHristov.com разбрах от една приятелка – Теди. Материал за нея беше публикуван преди време. Тя ми каза за първоначалните резултати.

Лятото на морето си изкълчих крака. Осъзнах,че трябва да направя нещо. Това беше капката, която преля чашата. На връщане от морето за един ден бях във Варна и отидох до офиса на Белчо Христов.

Направи ми впечатление,че е професионалист още с влизането. Разбрах, че иска да ми помогне и не ме съди за кг ми.

Напоследък доста често ми се случваше хората да ме преценяват само по външния вид. Дори приятеля ми с който сме заедно от 7 години ми казваше, че изглеждам отвратително и това беше едно от „милите неща“. Като се прибрах, Белчо ми прати анкетата за попълване и след това й материалите.

Преди 3 години спрях противозачатъчните хапчета и качих 9 кг за 1 месец. Работя в кол център и постоянно седя. А там си хапвахме всеки ден вредни неща. И така постепенно станах 79 кг. Вече не можех да нося любимите си дрехи, чувствах се все едно съм в нечие друго тяло. А сега, след 4 месеца съм 61 кг и се чувствам прекрасно и околните го забелязват.

В началото бях скептично настроена, тъй като бях пробвала всичко за което се сетите: различни диети, продукти от рода на златно чудо, Вита голд и др. Нямаше нещо, което да не бях пробвала. Дори и някакви дъвки. Но още след първите 14 дни от режим на Белчо, аз видях резултатите.

Не можех да повярвам. Премерих се 2 пъти дори 🙂 за да се уверя, че не сънувам. Спазвах режима: диетата, добавките и упражненията. През различните етапи от диетата приемах различни добавки: Reduction, Thermonex; сега съм с Atro-Phex.

В антропологичната таблица се виждат резултатите по данни талия и ханш. За някой това може да са само цифри, но за мен са един нов начин на живот. Съветвам всеки, който се колебае да си спомни как се е чувствал и изглеждал преди време и колко е бил щастлив. Не чакайте – а действайте, няма да съжалявате като видите собтвените си резултати.

Успех!

Мая Маринова

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив